Sháním někoho pro test měřícího prográmku

Souhrn tématu

Vyvíjí se jednoduchý měřící systém založený na Raspberry Pi Zero 2W, který pracuje s JBD BMS a měničem epever. Cílem je zvýšit stabilitu a univerzálnost systému, proto je hledána osoba s podobným zařízením, nejlépe z Plzeňského kraje. Systém spotřebovává méně než 2 W a pracuje se základními daty, přičemž je důležitá správná interpretace jednotek výkonu a práce.
PajaT
Reputace:4
Lokalita: Plzeň

Sháním někoho pro test měřícího prográmku

Nový příspěvek od PajaT »

vyvíjím si takový malý systémek na měření aktuálně na svém malém systémku používám JBD BMS (mivvyenergy) a epever, ráda bych ale udělala systémek více stabilní a více univerzální, proto hledám někoho s podobnou baterií nebo podobným měničem, ne nutně stejným ale alespoň stejná značka jednoho ze zařízení by byla fajn :)
ráda bych také aby byl z Plzeńského kraje aby bylo snadné to případně moderovat

je to velmi obyčejný systém pracující s základními daty, vše běží pod raspberi pi zero 2W a tak papá <1-2W
náhled můžete najít zde
https://upaji.net/fvp/
rva
Reputace:1030
Lokalita: Kousek od Lysé nad Labem
Systémové napětí: 48V
Výkon panelů [Wp]: 46000
Kapacita baterie [kWh]: 76
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: Sháním někoho pro test měřícího prográmku

Nový příspěvek od rva »

Obrázky pěkné, jseš v tom dobrá. Jen ty jednotky. Zkus zjistit rozdíl mezi výkonem (W, kW) a prací (Wh, kWh).
Mppt regulátory: EPSolar ET6415N (60 A/150 V) + EASun ICharger 48100 (100 A / 150 V)
ElMa
Reputace:0
Lokalita: cc
Systémové napětí: 48V

Nový příspěvek od ElMa »

uz mas ten github? Taky to muzes naportovat Z jahudky do ESP32 a pak to mohu vyzkouset viewtopic.php?t=15178&start=100#p300128
PajaT
Reputace:4
Lokalita: Plzeň

Nový příspěvek od PajaT »

mohu ti poslat souborky k nahlédnutí pokud chceš :) ona to zas taková věda neni, jen mi strašně dlouho trvalo to uvést do stabilního chodu, předtím to padalo co 24h a já byla líná to dát do kupy a teď bych to ráda ladila na více univerzální zařízení ale kupovat se mi to nechce

co se týče jednotek, tolik mi to nedošlo, opravila jsem, pokud by byl rozpor ještě někde tak prosím napsat, jsem blond :D