Kuchyňské kompostéry

Souhrn tématu

Uživatel, který je zemědělec, zaujal domácí elektrický kuchyňský kompostér jako praktický pomocník pro zpracování odpadu a zlepšení kvality půdy. Zajímá se o zkušenosti ostatních majitelů těchto spotřebičů a uvažuje o jeho pořízení na zahrádku či do kuchyně, případně na balkon nebo chodbu, kde by mohl kompostér nerušeně pracovat. Diskuze se zaměřuje na využití kuchyňských kompostérů v domácnostech a jejich přínos pro ekologii i zahradničení.
gupa
Reputace:189
Lokalita: pod Brnem
Systémové napětí: 24V

Kuchyňské kompostéry

Nový příspěvek od gupa »

Při prohlížení videí jsem narazil na jeden zajímavý spotřebič. Protože jsem zemědělec a zajímá mne zpracování půdy a přidávání aditiv, proto asi tento domácí elektrický spotřebič, jaksi upoutal mou pozornost.

Kdo máte elektrické kompostéry, sem ze zkušenostmi. Díky.
Dost mne vrtá hlavou jestli ho nepořídím mojej na její zahrádku a do kuchyně. (tedy asi na chodbu nebo balkon, tam může pracovat nerušeně v klidu a má to blízko ke květináčům)
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT, ABC-&-XYZ mypower.czAť ti to běží jako hodinky na baterku s čerstvou expirací! Zdejší slova: To by bylo, abychom na tom šetření nevydělali! Nový a aktuálně platný je termín v diskuzích na Seznam.cz mediokratická totalita.
Kajap
Reputace:12
Lokalita: Okoli

Re: Kuchyňské kompostéry

Nový příspěvek od Kajap »

Zemědělec a kompostér do kuchyně? 😂