Dokument výrobního modulu A1
Souhrn tématu
Uživatelé diskutují o nutnosti doložení Dokumentu výrobního modulu typu A1 pro připojení fotovoltaické elektrárny (FVE) k distribuční síti, konkrétně u ČEZ Distribuce. Dokument obsahuje podrobné údaje o komponentách FVE, jako je typ střídače a panelů, a musí být správně vyplněn a podepsán majitelem i instalatérem. Někteří uživatelé hledají pomoc s vyplněním formuláře, protože elektrikáři často nemají oprávnění k jeho vyplnění.
- OndraT
- Reputace:0
- Lokalita: Kamenice
Dokument výrobního modulu A1
Mám hotovou FVE 9,9 kWp, střídač Fronius SYMO s přetokem do sítě, bez baterie, schválenou smlouvu na připojení FVE v novém odběrném místě a potřebuji v DIPu pro ČEZ Distribuce doložit - Dokument výrobního modulu typu A1. Můj elektrikář by rád pomohl, ale prý nemá oprávnění k vyplnění, pomůže mi někdo z instalačních firem s formulářem za úplatu někdo? Střední čechy Velké Popovice.
Děkuji
Děkuji
- Mex
- Reputace:439
- Lokalita: Brno
- Systémové napětí: >48V
Re: Dokument výrobního modulu A1
Já jsem u EG.D, ale zrovna tohle asi bude stejné.
Ten Dokument výrobního modulu je to hlavní a podstatné na celém tom kolečku kolem připojování.
Je v něm specifikováno z čeho se ta FVE skládá. Včetně například přesné specifikace typu střídače (včetně verze firmware) a typů panelů.
Jedna věc je, kdo ho bude vyplňovat. Tj. kdo u toho stráví ten čas otravnou prací.
A druhá věc je pak kdo ho podepíše. Měl by tam být podepsaný majitel FVE a pak ten, kdo FVE instaloval.
EG.D na to má interaktivní PDF formulář, kam se to vyplňuje.
U ČEZd bych čekal, že na to taky budou něco takového mít.
Vyplňoval jsem to u své FVE nedávno.
Ten Dokument výrobního modulu je to hlavní a podstatné na celém tom kolečku kolem připojování.
Je v něm specifikováno z čeho se ta FVE skládá. Včetně například přesné specifikace typu střídače (včetně verze firmware) a typů panelů.
Jedna věc je, kdo ho bude vyplňovat. Tj. kdo u toho stráví ten čas otravnou prací.
A druhá věc je pak kdo ho podepíše. Měl by tam být podepsaný majitel FVE a pak ten, kdo FVE instaloval.
EG.D na to má interaktivní PDF formulář, kam se to vyplňuje.
U ČEZd bych čekal, že na to taky budou něco takového mít.
Vyplňoval jsem to u své FVE nedávno.
Není-li uvedeno jinak, všechny moje posty jsou AI-free.
Pokud na něco umí správně odpovědět AI, nemusím to psát já.
Pokud na něco umí správně odpovědět AI, nemusím to psát já.