NISSAN Leaf, Kia eSoul
Souhrn tématu
Nabízíme 47 modulů z 24kWh baterie Nissan Leaf a kompletní sadu 27kWh baterie Kia eSoul. Baterie jsou z vozidel s omezeným dojezdem, vhodné pro další využití jako domácí úložiště energie. Kapacita modulů Leaf je kolem 50Ah s nízkým vnitřním odporem, u baterie Kia eSoul jsou hodnoty také příznivé. Cena je k jednání, lokalita Mladá Boleslav.
- ojkos
- Reputace:0
NISSAN Leaf, Kia eSoul
Zdravím,
Mám tu 47 modulů z 24kwh baterie nissan leaf
A celou sadu baterie 27kwh kia esoul viz fota.
Baterie jsou z aut, kdy byl dojezd uz naprd. Koupil jsem to pro potencionalni uloziste, ale nemam na to cas.
LEAF moduly jsem zacal merit a overovat elektronickou zatezi, ale kvuli casove narocnosti jsem jich odmeril jen par. A u tech kapacita vypada kolem 50Ah a vnitrni odpor kolem 2.4mohm i mene.. Nicmene nektere můžou být horší.
Soul jsem orientacne meril jen vnitrni odpory celych stacku kdy jsou 14s 2p a 10s 2p ( lze udajne prestavet tak jak.je treba), a tam.hodnoty take nebyly tak extra spatne odlisne vysoke..
Mel by o tyto baterie nekdo zajem. Idelane kazdou sadu jako komplet.
Lokalita : Mladá Boleslav
Cena : dohoda
Mám tu 47 modulů z 24kwh baterie nissan leaf
A celou sadu baterie 27kwh kia esoul viz fota.
Baterie jsou z aut, kdy byl dojezd uz naprd. Koupil jsem to pro potencionalni uloziste, ale nemam na to cas.
LEAF moduly jsem zacal merit a overovat elektronickou zatezi, ale kvuli casove narocnosti jsem jich odmeril jen par. A u tech kapacita vypada kolem 50Ah a vnitrni odpor kolem 2.4mohm i mene.. Nicmene nektere můžou být horší.
Soul jsem orientacne meril jen vnitrni odpory celych stacku kdy jsou 14s 2p a 10s 2p ( lze udajne prestavet tak jak.je treba), a tam.hodnoty take nebyly tak extra spatne odlisne vysoke..
Mel by o tyto baterie nekdo zajem. Idelane kazdou sadu jako komplet.
Lokalita : Mladá Boleslav
Cena : dohoda
- vanilka
- Reputace:122
- Lokalita: Beroun, Příbram
Re: NISSAN Leaf, Kia eSoul
Zájem je funkcí ceny
. Abych byl ale konkrétní, tak třeba ten kousek z Kia Soul by pro mě za 10k byl zajímavý, za 25k už nikoliv.
1408kg Enersys SBS + 82kWh Liion / 20kWp+