Spojení hliníkového článku / přivaření pásku k článku (Baterie Gen2)

Souhrn tématu

Uživatel hledá zkušeného odborníka nebo firmu, která by mu pomohla přivařit nebo přilaserovat hliníkový spoj na baterii Gen2. Potřebuje spojit nový hliníkový článek s ostatními články baterie, ale nemá vlastní vybavení na svařování hliníku. Nabízí finanční odměnu a je ochoten dojet po celé České republice, ideálně v lokalitách Rychnov nad Kněžnou, Hradec Králové, Praha nebo Plzeň. V diskusi žádá o rady, tipy a kontakty na vhodné dílny či odborníky.
NowBlueAlien
Reputace:0
Lokalita: Rychnov nad Kněžnou

Spojení hliníkového článku / přivaření pásku k článku (Baterie Gen2)

Nový příspěvek od NowBlueAlien »

​Ahoj všem,

​obracím se na místní komunitu a zkušené majstry s prosbou o pomoc nebo tip na někoho, kdo by mi dokázal svařit/přilaserovat hliníkový spoj.

​O co jde:
Opravoval jsem baterii Gen2 (výměna jednoho vadného článku) a nyní potřebuji nový článek správně připojit k zbytku bloku. Jedná se o spoj hliník na hliník (přivaření/přilaserování hliníkového terminálu / propoje k hliníkové ploše článku).

​Moje situace:
​Nemám k dispozici vybavení na svařování hliníku (laser / mikro TIG / ultrazvukové svařování).
​Potřebuji provést pouze tento konkrétní spoj.

​Samozřejmě počítám s finanční odměnou za čas a ochotu (případně flaškou dobrého pití).

​Lokalita:
Idealni lokalita je linie Rychnov nad Kněžnou, Hradec Králové Praha, Plzeň. Samozřejmě celá CZ je v pohodě. Potřebuji to spojit. Dojedu všude.

​Pokud by se tu našel někdo, kdo má odpovídající techniku a byl by ochotný mi s tím pomoct, případně pokud máte tip na firmu/dílnu, kde vám podobné věci bez problémů udělali na počkání, budu moc vděčný za zprávu sem do vlákna nebo do PM.

​​Předem díky všem za rady a pomoc!