Prodám Lifepo4 24V 300Ah novou
Souhrn tématu
Nabízím k prodeji novou baterii Lifepo4 24V 300Ah s 36 cykly, která byla zakoupena za 1100 €. Baterie má mírné problémy s balancováním článků, proto je přidána nová JKBMS. Preferuji osobní vyzvednutí v Rajeckých Teplicích, ale mohu zaslat i kurýrem za příplatek. Cena je 500 € a baterie je vhodná pro 24V systémy.
- proasnet
- Reputace:44
- Lokalita: Rajecké Teplice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 5000
- Kapacita baterie [kWh]: 14,5
Prodám Lifepo4 24V 300Ah novou
Kolega který není členem tohoto fora mě požádal o prodej baterie Lifepo4 24V 300Ah z číny, která je nová.
Má 36 cyklů, ale nezdá se mu balancování, nějaký článek ujíždí, dá k tomu novou JKBMS, měl v plánu to vyměnit, ale nedošlo k tomu.
Já nemám čas ani chuť si s tím hrát, a nemám 24V systém, takže posunuju tak jak je.
Cena 500€. Koupil to za cca 1100€
Nejlepší osobní vyzvednutí v Rajeckých Teplicích, případně pošlu kurýrem za adekvátní příplatek.
Má 36 cyklů, ale nezdá se mu balancování, nějaký článek ujíždí, dá k tomu novou JKBMS, měl v plánu to vyměnit, ale nedošlo k tomu.
Já nemám čas ani chuť si s tím hrát, a nemám 24V systém, takže posunuju tak jak je.
Cena 500€. Koupil to za cca 1100€
Nejlepší osobní vyzvednutí v Rajeckých Teplicích, případně pošlu kurýrem za adekvátní příplatek.
Offgrid 11kW, Lifepo4
- delta
- Reputace:2
Re: Prodám Lifepo4 24V 300Ah novou
Přeji hezký den, zajímavá nabídka. ale ta doprava jsem od Kolína.
Máte možnost zaslat napětí jednotlivých článků?
Máte možnost zaslat napětí jednotlivých článků?