software pro EPEVER 5420AN
Souhrn tématu
Uživatelé řeší potíže s instalací software pro solární regulátor EPEVER 5420AN, kdy nová verze hlásí nedostatek paměti. Diskutují o možnosti získání starší verze (charge controller V1.95 pro Windows 7/10) a hledají alternativní řešení pro správnou funkci zařízení.
- el3ps
- Reputace:0
- Lokalita: Pelhřimov
software pro EPEVER 5420AN
Ahoj
Snažim se zprovoznit moji prvni FVE a když jsem si chtěl nainstalovat software pro EPEVER 5420AN ze stránek Epeveru, tak mi to hlásí že pro provedení příkazu není dost paměťových prostředků. Je tam ke stažení nějaká nová verze, která mi nejde nainstalovat . Zkoušel jsem tři počítače. Nevíte někdo kde by se dala sehnat nějaká starší verze ( charge controller V1.95 windows 7/10) ? Nebo nějaké jiné řešení. Za rady díky.
Snažim se zprovoznit moji prvni FVE a když jsem si chtěl nainstalovat software pro EPEVER 5420AN ze stránek Epeveru, tak mi to hlásí že pro provedení příkazu není dost paměťových prostředků. Je tam ke stažení nějaká nová verze, která mi nejde nainstalovat . Zkoušel jsem tři počítače. Nevíte někdo kde by se dala sehnat nějaká starší verze ( charge controller V1.95 windows 7/10) ? Nebo nějaké jiné řešení. Za rady díky.
- jova
- Reputace:36
- Lokalita: Táborsko
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 14,2kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 24kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: software pro EPEVER 5420AN
Poslal jsem ti SZ