Prodám Multiplus II 48/3000 6ks + lifepo4 27 a 50Ah
Souhrn tématu
Nabízím k prodeji 6 kusů Multiplus II 48/3000-32-35, které jsou aktuálně v provozu a mají záruku 1 až 3 roky. K tomu přidám zdarma funkční Octo GX, pokud ho najdu. Dále prodávám lifepo4 články 27Ah (95 kusů) a 50Ah (16 kusů) vhodné pro méně náročné projekty. Vše je možné vyzvednout osobně v Žabčicích nebo zaslat paletovou dopravou Toptrans.
- PavelR
- Reputace:265
- Lokalita: Žabčice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 29139
- Kapacita baterie [kWh]: 65
- Chci prodávat energii: ANO
- Chci/Mám dotaci: NE
Prodám Multiplus II 48/3000 6ks + lifepo4 27 a 50Ah
Ahoj,
v blízké budoucnosti (odhaduju do 2 měsíců) budu mít na prodej 6ks Multiplus II 48/3000-32-35. Pokud někdo plánuje něco s victronem, mohli by se hodit.
Jsou aktuálně v provozu, na jednu trojici by měla být záruka 1 rok na druhou trojici cca 2-3roky. je to odhad, to bych v případě potřeby mohl ověřit na neosolaru jak to je přesně.
Jako dárek zdarma přidám funkční Octo GX. (pokud ho najdu
)
Důvod prodeje- je to pořád málo, potřebuju víc.
Cenu bych si představoval 7000,-/kus pokud by vzal někdo všech 6 kusů tak 6500,-/kus
Dále
články lifepo4 27Ah. cca 95ks 50kč/kus
články lifepo4 50Ah 16ks 100kč/kus
byly zapojeny po 8mikusech paralelně v a těchto sestavách jsem je měřil. Postup byl. nabito na 3,6V, týden odležely abych případně zjistil jestli není nějaké zvýšené samovybíjení. všechny 8mice si sedly na cca 3,35V poté automatickou čínskou vybíječkou vybíjeny na 3,1V 20A konstatních. Průměr na článek vyšel na cca 19,2Ah. Napětí vylezlo na 3,2V + Takže nějaká erergie by z nich ještě šla vytáhnout.
50Ah zatím čekají za změření.
Na nějaký méně náročný projekt budou ještě dobré.
Důvod stejný. Nehodí se mi do packu. Nemám místo, skládám už z 628Ah článků
Lokalita: Žabčice
Buď osobně, nebo po domluvě můžu poslat paletovou dopravou toptrans. V tomto případě buď dobírka nebo dopředu.
Pavel
v blízké budoucnosti (odhaduju do 2 měsíců) budu mít na prodej 6ks Multiplus II 48/3000-32-35. Pokud někdo plánuje něco s victronem, mohli by se hodit.
Jsou aktuálně v provozu, na jednu trojici by měla být záruka 1 rok na druhou trojici cca 2-3roky. je to odhad, to bych v případě potřeby mohl ověřit na neosolaru jak to je přesně.
Jako dárek zdarma přidám funkční Octo GX. (pokud ho najdu
Důvod prodeje- je to pořád málo, potřebuju víc.
Cenu bych si představoval 7000,-/kus pokud by vzal někdo všech 6 kusů tak 6500,-/kus
Dále
články lifepo4 27Ah. cca 95ks 50kč/kus
články lifepo4 50Ah 16ks 100kč/kus
byly zapojeny po 8mikusech paralelně v a těchto sestavách jsem je měřil. Postup byl. nabito na 3,6V, týden odležely abych případně zjistil jestli není nějaké zvýšené samovybíjení. všechny 8mice si sedly na cca 3,35V poté automatickou čínskou vybíječkou vybíjeny na 3,1V 20A konstatních. Průměr na článek vyšel na cca 19,2Ah. Napětí vylezlo na 3,2V + Takže nějaká erergie by z nich ještě šla vytáhnout.
50Ah zatím čekají za změření.
Na nějaký méně náročný projekt budou ještě dobré.
Důvod stejný. Nehodí se mi do packu. Nemám místo, skládám už z 628Ah článků
Lokalita: Žabčice
Buď osobně, nebo po domluvě můžu poslat paletovou dopravou toptrans. V tomto případě buď dobírka nebo dopředu.
Pavel