Střídač Wattsonic a aplikace

Souhrn tématu

Uživatel hlásí výpadek aplikace Wattsonic Cloud pro sledování spotřeby a toků energie ze střídače Wattsonic od 7.4.2026. Zkoušel restartovat střídač i komunikační modul bez úspěchu. Doporučuje se kontaktovat podporu Wattsonic a zkontrolovat nastavení komunikace s cloudem.
liborvaclavek
Reputace:0
Lokalita: Šumpersko
Výkon panelů [Wp]: 9
Kapacita baterie [kWh]: 11,52

Střídač Wattsonic a aplikace

Nový příspěvek od liborvaclavek »

Zdravím,
snad jsem tu správně. Od úterý 17.4.26, odpoledne mi vypadla aplikace Wattsonic Cloud pro sledování spotřeby a toků energie na domě z FVE. Zkoušel jsem i restart střídače včetně komunikačního modulu, ale neúspěšně. Máte někdo prosím stejný problém? Díky, LV.
Valdano
Reputace:269
Lokalita: Česká Lípa
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: Střídač Wattsonic a aplikace

Nový příspěvek od Valdano »

Předpokládám, že nepíšete z jiného vesmíru kde je čas posunutý do budoucnosti a ve specifikaci data 17.4.26 od kdy Vám to nejede jste se tedy jen upsal. ;)

Takže vám to nejde od úterý 7.4.2026.

Pokud se neozve nikdo další tak napište emailem dotaz přímo provozovateli serveru Wattsonic Cloud na adresu service@wattsonic.com třeba mají nějaký výpadek nebo budou vidět nějaký potenciální problém při neúspěšném připojování vašeho zařízení k jejich serveru (cloudu). Pro jistotu si zkontrolujte nastavení komunikace Watsonic Cloud viz český návod, pokud jej nemáte.

Funguje vám přístup k serveru Wattsonic Cloud z počítače ve webovém prohlížeči?
Přílohy
Wattsonic_Cloud_Login.png