opravuje někdo invertory DATA BOOS 24V/230V
Souhrn tématu
Uživatelé diskutují o opravách čínských invertorů DATA BOOS 24V/230V, sdílejí zkušenosti s opravami a servisem. Většina doporučuje opravy jen jako koníček, protože nové měniče jsou často levnější než oprava. Zároveň se řeší možnosti objednávání dílů a praktické rady pro kutily, kteří chtějí měnič opravit sami.
- vitezslavgach
- Reputace:0
Re: opravuje někdo invertory DATA BOOS 24V/230V
Zdravím
děkuji za obě odpovědi. Jen jsem myslel, že se nemusí vše vyhazovat. Aby se nezdálo, měničů mám víc než prakticky potřebuji. A taky je pravda, že za 2000Kč se pořídí nový.
ještě jednou děkuji za to, že někdo reagoval.
VG
děkuji za obě odpovědi. Jen jsem myslel, že se nemusí vše vyhazovat. Aby se nezdálo, měničů mám víc než prakticky potřebuji. A taky je pravda, že za 2000Kč se pořídí nový.
ještě jednou děkuji za to, že někdo reagoval.
VG
- kuba47
- Reputace:29
- Lokalita: Krušné hory
- Systémové napětí: 48V
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Na tyhle věci je nejlepší mít někoho v okolí, ideálně v rodině, nebo třeba souseda, kterého to baví. Jak se to má posílat, balit, vyzvedávat, pak objednávat součástky (s nezanedbatelným poštovným), v horším případě z Číny, kde vůbec netuším, kdy a co vůbec přijde, tak to bohužel vychází špatně pro obě strany. Začíná to mít smysl u věcí tak okolo 10 tisíc v případě nízkonákladového kutila. V případě autorizovaného/oficiálního servisu ještě výš.
8.8kWp @ Anern SCI-MAX-10200, LiFePO4 280Ah 16s2p, JK PB2A16S20P, AC nabíječka Easun SMH
3.6kWp @ Siton 210 SMD
3.6kWp @ Siton 210 SMD
- Soban
- Reputace:308
- Lokalita: Zlaté Hory / Olomouc
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 3600
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Nemáte někde blízko nějaký kroužek elektroniky tam by mohl být někdo kdo na to mrkne......
3,6kWp
| 2x MUST PV18-3024 VHM, 3kW/24V | 16kWh