Trubicové FV panely Solyndra 200 Wp
Souhrn tématu
Nabízíme k prodeji 13 kusů trubicových fotovoltaických panelů Solyndra 200 Wp určených pro ploché střechy, včetně 26 montážních nohou. Panely byly zakoupeny v roce 2013, nikdy nepoužity, prodávají se pouze jako celek za 5 000 Kč. Lokalita je Plzeň-jih, kupující si musí zajistit vlastní odvoz. V diskuzi se řeší možnost dopravy a aktuální tržní cena.
- BP1
- Reputace:0
- Lokalita: Plzeň - jih
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Trubicové FV panely Solyndra 200 Wp
Prodám 13 kusů trubicových fotovoltaických panelů Solyndra 200 Wp pro ploché střechy a k nim 18 velkých a 8 malých nohou.
Koupeno v roce 2013 od ing. Kolaříka (ostrovni-elektrarny.cz). Nikdy jsem je nepoužil, zamýšlená střecha se ukázala kvůli zastínění jako nevhodná, jinou vhodnou jsem nenašel a teď potřebuji vyklidit prostor, kde je skladuji.
Prodám pouze vše najednou, navrhuji cenu 5 000 Kč. Odvoz si musí zajistit sám kupující, lokalita je Plzeň -jih (v blízkosti měst Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn).
Koupeno v roce 2013 od ing. Kolaříka (ostrovni-elektrarny.cz). Nikdy jsem je nepoužil, zamýšlená střecha se ukázala kvůli zastínění jako nevhodná, jinou vhodnou jsem nenašel a teď potřebuji vyklidit prostor, kde je skladuji.
Prodám pouze vše najednou, navrhuji cenu 5 000 Kč. Odvoz si musí zajistit sám kupující, lokalita je Plzeň -jih (v blízkosti měst Holýšov, Staňkov, Horšovský Týn).
- mwt
- Reputace:17
- Lokalita: Boskovice
Re: Trubicové FV panely Solyndra 200 Wp
Zajímalo by mne to, ale..
cena je dnes mimo, to bychom se museli domluvit jinak
dopravu asi dokážu, ale nebylo by to hned. Nějaké přiblížení k Praze, Brnu by bylo reálné? Nespěchám...
cena je dnes mimo, to bychom se museli domluvit jinak
dopravu asi dokážu, ale nebylo by to hned. Nějaké přiblížení k Praze, Brnu by bylo reálné? Nespěchám...
- BP1
- Reputace:0
- Lokalita: Plzeň - jih
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Trubicové FV panely Solyndra 200 Wp
OK, jaká cena by tedy dnes byla "in"? 
Sám je raději převážet nechci, aby se nepoškodily.
Sám je raději převážet nechci, aby se nepoškodily.