Nástroj na výpočet sklonu a úspory FVE pro iOS – hledám testery
Souhrn tématu
Představujeme iOS aplikaci, která pomocí senzorů telefonu přesně změří sklon a orientaci solárních panelů a vypočítá odhadovanou produkci energie i finanční úspory. Vývojář hledá zkušené testery z komunity, kteří pomohou s ověřením přesnosti dat a uživatelské přívětivosti. K dispozici je 10 promo kódů pro bezplatné testování a možnost navrhnout nové funkce pro kutily.
- Crunch
- Reputace: 0
- Lokalita: Bystré
- Výkon panelů [Wp]: 10
- Kapacita baterie [kWh]: 15
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: ANO
Nástroj na výpočet sklonu a úspory FVE pro iOS – hledám testery
Ahoj všem,
chtěl bych se podělit o projekt, který začal jednou rodinnou debatou. S tátou jsme se nemohli shodnout na nejlepším místě a úhlu pro naše solární panely. On měl svou teorii, já svou. Abychom to jednou provždy rozsekli, vyvinul jsem aplikaci, která využívá senzory v telefonu a okamžitě vám ukáže data.
Jak to funguje:
Jednoduše namíříte telefon (jako by to byl solární panel) na dané místo. Aplikace pomocí kompasu a akcelerometru detekuje sklon a orientaci. Poté okamžitě vypočítá odhadovanou produkci energie a dokonce promítne finanční úsporu na základě místních sazeb.
Aplikace je již hotová a v ostrém provozu. I když jde o placený nástroj, hledám zpětnou vazbu od Vás, expertů z komunity, abych ji mohl dále vylepšovat.
Mám k dispozici 10 promo kódů pro přístup zdarma!
Konkrétně mě zajímá zpětná vazba na:
Přesnost dat ve srovnání s vašimi reálnými instalacemi.
Jak intuitivně na Vás aplikace a finanční odhady působí.
Jakékoli funkce, které vám jako kutilům (DIY-erům) chybí.
Pokud byste chtěli aplikaci otestovat, zanechte prosím komentář nebo mi napište soukromou zprávu a já vám pošlu kód.
Díky, že pomáháte dalšímu solárnímu nadšenci!
iOS aplikace
Jak uplatnit promo kód: App Store > Profil > Uplatnit dárkovou kartu nebo kód
P.S.: Začínám s 10 promo kódy pro první vlnu testerů, ale pokud bude zájem a dobrá diskuse, rád později přihodím další kódy do komentářů nebo zpráv!
Kódy:
chtěl bych se podělit o projekt, který začal jednou rodinnou debatou. S tátou jsme se nemohli shodnout na nejlepším místě a úhlu pro naše solární panely. On měl svou teorii, já svou. Abychom to jednou provždy rozsekli, vyvinul jsem aplikaci, která využívá senzory v telefonu a okamžitě vám ukáže data.
Jak to funguje:
Jednoduše namíříte telefon (jako by to byl solární panel) na dané místo. Aplikace pomocí kompasu a akcelerometru detekuje sklon a orientaci. Poté okamžitě vypočítá odhadovanou produkci energie a dokonce promítne finanční úsporu na základě místních sazeb.
Aplikace je již hotová a v ostrém provozu. I když jde o placený nástroj, hledám zpětnou vazbu od Vás, expertů z komunity, abych ji mohl dále vylepšovat.
Mám k dispozici 10 promo kódů pro přístup zdarma!
Konkrétně mě zajímá zpětná vazba na:
Přesnost dat ve srovnání s vašimi reálnými instalacemi.
Jak intuitivně na Vás aplikace a finanční odhady působí.
Jakékoli funkce, které vám jako kutilům (DIY-erům) chybí.
Pokud byste chtěli aplikaci otestovat, zanechte prosím komentář nebo mi napište soukromou zprávu a já vám pošlu kód.
Díky, že pomáháte dalšímu solárnímu nadšenci!
iOS aplikace
Jak uplatnit promo kód: App Store > Profil > Uplatnit dárkovou kartu nebo kód
P.S.: Začínám s 10 promo kódy pro první vlnu testerů, ale pokud bude zájem a dobrá diskuse, rád později přihodím další kódy do komentářů nebo zpráv!
Kódy:
-
Mex
- Reputace: 342
- Lokalita: Brno
- Systémové napětí: >48V
Re: Nástroj na výpočet sklonu a úspory FVE pro iOS – hledám testery
To je jenom pro ty částečně sežrané jabka?
Pro rozumný mobil to nemáš?
Pokud ano, tak bych to docela rád zkusil.
Díky.
Pro rozumný mobil to nemáš?
Pokud ano, tak bych to docela rád zkusil.
Díky.