Nástroj na výpočet sklonu a úspory FVE pro iOS – hledám testery

Souhrn tématu

Představujeme iOS aplikaci, která pomocí senzorů telefonu přesně změří sklon a orientaci solárních panelů a vypočítá odhadovanou produkci energie i finanční úspory. Vývojář hledá zkušené testery z komunity, kteří pomohou s ověřením přesnosti dat a uživatelské přívětivosti. K dispozici je 10 promo kódů pro bezplatné testování a možnost navrhnout nové funkce pro kutily.
Crunch
Reputace: 0
Lokalita: Bystré
Výkon panelů [Wp]: 10
Kapacita baterie [kWh]: 15
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: ANO

Nástroj na výpočet sklonu a úspory FVE pro iOS – hledám testery

Nový příspěvek od Crunch »

Ahoj všem,
chtěl bych se podělit o projekt, který začal jednou rodinnou debatou. S tátou jsme se nemohli shodnout na nejlepším místě a úhlu pro naše solární panely. On měl svou teorii, já svou. Abychom to jednou provždy rozsekli, vyvinul jsem aplikaci, která využívá senzory v telefonu a okamžitě vám ukáže data.
Jak to funguje:
Jednoduše namíříte telefon (jako by to byl solární panel) na dané místo. Aplikace pomocí kompasu a akcelerometru detekuje sklon a orientaci. Poté okamžitě vypočítá odhadovanou produkci energie a dokonce promítne finanční úsporu na základě místních sazeb.
Aplikace je již hotová a v ostrém provozu. I když jde o placený nástroj, hledám zpětnou vazbu od Vás, expertů z komunity, abych ji mohl dále vylepšovat.
Mám k dispozici 10 promo kódů pro přístup zdarma!
Konkrétně mě zajímá zpětná vazba na:
Přesnost dat ve srovnání s vašimi reálnými instalacemi.
Jak intuitivně na Vás aplikace a finanční odhady působí.
Jakékoli funkce, které vám jako kutilům (DIY-erům) chybí.
Pokud byste chtěli aplikaci otestovat, zanechte prosím komentář nebo mi napište soukromou zprávu a já vám pošlu kód.
Díky, že pomáháte dalšímu solárnímu nadšenci!
iOS aplikace
Jak uplatnit promo kód: App Store > Profil > Uplatnit dárkovou kartu nebo kód
P.S.: Začínám s 10 promo kódy pro první vlnu testerů, ale pokud bude zájem a dobrá diskuse, rád později přihodím další kódy do komentářů nebo zpráv!
Kódy:
Skrytý obsah
Toto fórum vyžaduje, abyste se pro zobrazení skrytého obsahu přihlásili.
 ! Zpráva od: lzahradil
Hodil jsem kódy do hidden. Ale správně tuším že už je pozdě a celý internet je zná.
Mex
Reputace: 342
Lokalita: Brno
Systémové napětí: >48V

Re: Nástroj na výpočet sklonu a úspory FVE pro iOS – hledám testery

Nový příspěvek od Mex »

To je jenom pro ty částečně sežrané jabka?
Pro rozumný mobil to nemáš?
Pokud ano, tak bych to docela rád zkusil.
Díky.