HE3DA úložiště po česku
-
MikroCZ
- Reputace: 4
- Lokalita: STredni čechy
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 6400
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: HE3DA úložiště po česku
o pár příspěvku víše :
zde
zde
- gupa
- Reputace: 157
- Lokalita: pod Brnem
- Systémové napětí: 24V
"Bateriová madam", smekám že máme takové odborníky. Velmi pozitivní informace okolo baterií. Velká studna znalostí.
3x2000VA-VMP-par, NiCd 24V, 22x210-320Wp, 2x85A-VMPPT, ABC-&-XYZ mypower.cz Ať ti to běží jako hodinky na baterku s čerstvou expirací! Zdejší slova: To by bylo, abychom na tom šetření nevydělali!
-
Valdano
- Reputace: 218
- Lokalita: Česká Lípa
Inovace pod tlakem: Příběh HE3DA jako zrcadlo (ne)připravenosti Česka na technologickou budoucnost (ze 7.7.2025) aneb za dosavadní problémy HE3DA vlastně může stát z pohledu čelních představitelů Battery Unite (tj. společnost sdružující investory HE3DA i továrny Magna Energy Storage).
-
eman
- Reputace: 281
- Lokalita: Praha
- Systémové napětí: 48V
Hledá se způsob, jak by daňový poplatníci mohli zaplatit ztráty investorů. Koupě státního podílu ve zbankrotované firmě, je přece super super nápad a investice. Diletantů je mezi politiky dost, tak by na to mohl nějaký skočit.
10kWp JJZ, 3x SmartSolar 150/85, 3xVictron MP II 5kVA v paralelním režimu, Smartshunt, Cerbo GX, 16x400Ah LiFePO4 s JK BMS B2A24S20P + JK BMS Invertor
-
Kajap
- Reputace: -3
- Lokalita: Okoli
Nevím jestli už jsem to tady nepsal ale kdyby se rozpustila ta EU jak po tomto volají někteří fanatici a zavedli jsme tady dovozní cla, tak to by HE3DA dobře prodávalo 
Myslím že přesně tohle anebo aspoň se to tak má tvářit, přeci dělá Trump nebo ne?
Myslím že přesně tohle anebo aspoň se to tak má tvářit, přeci dělá Trump nebo ne?