Sklokeramika - funkčnosť na modifikovanom sinuse (Eco Solar bla bla)
Pračky, mikrovlnky, lednice, myčky na nádobí, mrazáky, rychlovarné konvice, remosky, vysavače ...
- Sanc0
- Reputace: 7
- Lokalita: Spišská Nová Ves
- Systémové napětí: >48V
- Výkon panelů [Wp]: 3125
Sklokeramika - funkčnosť na modifikovanom sinuse (Eco Solar bla bla)
Zdravim tunakšich elektronikov.
Kedze tu nieje ziadne vlakno o sklokeramike zakladam nove. Moj dotaz je na ludi ktory uz videli rozobratu sklokeramicku varnu dosku.
Moj dotaz je: Je riadiaca elektronika sklokeramickej varnej dosky napajana spinanym zdrojom?
Je mi jasne ze topne spiraly si poradia s "modifikovanym" sinusom cize stvorcovou vlnou ale neviem ako je to s riadiacou elektronikou.
Vďaka, Sančo
Kedze tu nieje ziadne vlakno o sklokeramike zakladam nove. Moj dotaz je na ludi ktory uz videli rozobratu sklokeramicku varnu dosku.
Moj dotaz je: Je riadiaca elektronika sklokeramickej varnej dosky napajana spinanym zdrojom?
Je mi jasne ze topne spiraly si poradia s "modifikovanym" sinusom cize stvorcovou vlnou ale neviem ako je to s riadiacou elektronikou.
Vďaka, Sančo
Panely: JINKO JKM625N-78HL4-BDV, string 5x seriovo, vykon 3,1kWp, 230V, 13,5 A
Regulátor: ECO Solar Boost MPPT-4000 4kW GRID
Regulátor: ECO Solar Boost MPPT-4000 4kW GRID
-
- Reputace: 284
- Lokalita: Zlaté Hory / Olomouc
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 3600
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Sklokeramika - funkčnosť na modifikovanom sinuse (Eco Solar bla bla)
Tak dnes je to všechno spínaný zdroj, takže záleží jak je to udělané, zda tam neprojde nějaké rušení z té modifikované sinusovky a nezblbne tu zpětnou vazbu. (Prostě zda ten zdroj není nějak šizený.)
3,6kWp
| 2x MUST PV18-3024 VHM, 3kW/24V | 16kWh