Prodám měnič Victron Phoenix Compact 12/1600VA
Inzerce měničů napětí (DC/AC) pro ostrovní a hybridní FV systémy. Nabídky sinusových měničů, hybridních invertorů i klasických UPS. Vhodné pro domácí i firemní použití.
- vata
- Reputace: 93
Prodám měnič Victron Phoenix Compact 12/1600VA
Jde o starší řadu off-grid měničů srovnatelnou s dnešní řadou Energy - umí se synchronizovat s dalšími měniči a tvořit paralelní nebo 2/3F zapojení. Měnič je vhodný na chatu, do karavanu nebo i do malých domácností.
Trvalý výkon: 1600VA / 1300W
Špičkový výkon: 3000W
Účinnost: 92%
Klidová spotřeba: 8W
Napětí baterie: 9,5 – 17V
Připojení baterie: šrouby M8
Hmotnost: 10kg
Rozměry (v/š/h): 375x214x110mm
Měnič je ve výborném stavu - jen by asi potřeboval vyčistit ventilátor. Napájel mi celou domácnost, byl schopen rozjet i čerpadlo. Sloužil mi pěkných pár let, přeměnil okolo 6MWh. Plně funkční, spolehlivý stroj, prodávám po přechodu na vyšší napětí. DIP je nakonfigurovaný na remote off/on. Původní manuál mám v PDF.
Cenu si představuji okolo 6500 Kč.
Trvalý výkon: 1600VA / 1300W
Špičkový výkon: 3000W
Účinnost: 92%
Klidová spotřeba: 8W
Napětí baterie: 9,5 – 17V
Připojení baterie: šrouby M8
Hmotnost: 10kg
Rozměry (v/š/h): 375x214x110mm
Měnič je ve výborném stavu - jen by asi potřeboval vyčistit ventilátor. Napájel mi celou domácnost, byl schopen rozjet i čerpadlo. Sloužil mi pěkných pár let, přeměnil okolo 6MWh. Plně funkční, spolehlivý stroj, prodávám po přechodu na vyšší napětí. DIP je nakonfigurovaný na remote off/on. Původní manuál mám v PDF.
Cenu si představuji okolo 6500 Kč.
Inteligentní ostrov - www.vati.cz