Výměna BMS pro baterii RC lodičky
Baterie, dobíjení, údržba, zapojení, diskuze i nad jinými způsoby uložení energie
-
Výměna BMS pro baterii RC lodičky
Ahoj, možná je to trochu mimo zaměření fora, ale baterie jako baterie ne?
Špatný stav RC lodičky mi pravděpodobně vypálil BMS ve 4 bateriích.
Očima není vidět žádné poškození, ale je vidět na plášti, že teplo od BMS pravděpodobně roztavilo modrý ochranný obal.
Zkusil bych to přepájet klidně sám, ale poradíte mi, kde ten BMS koupit a jak ho hledat na internetu?
Můžete se mi nabídnout do soukromé zprávy na opravu, poškozené baterie bych vám poslal, tj. zkontrolování stavu bateriových článků nějakým profi checkerem a případně výměnu BMS. Baterie jsou pravděpodobně 7.4V, 12000 mAh (jedna 5200 mAh), (asi 1A alespon ta menší), 38.48 Wh.
Děkuji moc všem za rady či nabídky.
Špatný stav RC lodičky mi pravděpodobně vypálil BMS ve 4 bateriích.
Očima není vidět žádné poškození, ale je vidět na plášti, že teplo od BMS pravděpodobně roztavilo modrý ochranný obal.
Zkusil bych to přepájet klidně sám, ale poradíte mi, kde ten BMS koupit a jak ho hledat na internetu?
Můžete se mi nabídnout do soukromé zprávy na opravu, poškozené baterie bych vám poslal, tj. zkontrolování stavu bateriových článků nějakým profi checkerem a případně výměnu BMS. Baterie jsou pravděpodobně 7.4V, 12000 mAh (jedna 5200 mAh), (asi 1A alespon ta menší), 38.48 Wh.
Děkuji moc všem za rady či nabídky.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 1202 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od jmachi88
-