MPPT 30 48V/15A - PRODÁNO
Archiv ukončených inzerátů
- Axa
- Reputace: 6
- Lokalita: Zásmuky
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 1080
- Kapacita baterie [kWh]: 1,7
MPPT 30 48V/15A - PRODÁNO
Prodám nový regulátor MPPT 48V 15A
Záruka na odzkoušení
Přímý, individuální dovoz. Prodávám za co jsem koupil v Číně 62USD nebo 1240Kč . Regulátor nikdy nebyl zapojen.
Důvod prodeje - přechod na jiné systémové napětí. (Už jsem ho tu jednou prodával, ale zájemce si ho nakonec neodebral).
Záruka na odzkoušení
Přímý, individuální dovoz. Prodávám za co jsem koupil v Číně 62USD nebo 1240Kč . Regulátor nikdy nebyl zapojen.
Důvod prodeje - přechod na jiné systémové napětí. (Už jsem ho tu jednou prodával, ale zájemce si ho nakonec neodebral).
Naposledy upravil(a) Axa dne sob zář 21, 2013 8:53 pm, celkem upraveno 1 x.
UŽ sice NEMÁM OSTROVNÍ ELEKTRÁRNU. Ale od 6. 6. 2023 začínám zase kout pikle.
-
- Reputace: 243
- Lokalita: Žabčice
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 29139
- Kapacita baterie [kWh]: 36
- Chci prodávat energii: ANO
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: MPPT 30 48V/15A
vsadim se ze toto neni MPPT nejak se mi nezda ze by se do toho vesel 720W DC/DC menic ...
- Axa
Prodávám tak, jak jsem koupil a za to, za co jsem koupil. Takže nemám důvod se hádat a ani vychvalovat do nebes. Za ty prachy jsem nečekal zázraky ani já, když jsem ho kupoval - na "malé domácí žvýkání".... Ovšem nevím proč by se do toho neměl vejít DC/DC měnič o 720 Wattech. Sám jsem si stavěl na podobnou zátěž DC-DC měnič a je o dost menší. Na té fotce není nic k porovnání, ale ten régl má cca 20x10 cm a chladič je poměrně poctivej... Asi takPavelR píše:vsadim se ze toto neni MPPT nejak se mi nezda ze by se do toho vesel 720W DC/DC menic ...
- dracekvo
- Reputace: 155
Lze to změřit. Pokud je na vstupu a výstupu stejné napětí tak to mppt není, ale jen pwm. Na vstupu musí být větší a na výstupu to napětí baterie.
- Axa
Díky za radu, ale není jak. (Panel tu mám zatím jen jeden.) Prostě jak píšu. Nehádám se - Prodávám tak, jak jsem koupil a za to, za co jsem koupil. . Třeba se někomu bude hodit. Mně se to tu válí v regálu a je mi to k ničemu...
-------
Jen dodám "drobnůstku" Klasický PWM-ko jsem od téhož výrobce kupoval taky. Na 12/24V - 20A...Za 14USD. Je o polovinu menší, nemá zezadu chladič, nejdou do něj použít 16-tky vodiče. Takže tenhle regulátor bude asi "umět" malinko víc, vzhlem k podstatně vyšší nákupní ceně.... Ovšem za to, Že je srovnatelný s "plnokrevným" MPPT regulátorem bych (právě vzhledem k ceně) ruku do ohně taky nedal.
-------
Asi tak
-------
Jen dodám "drobnůstku" Klasický PWM-ko jsem od téhož výrobce kupoval taky. Na 12/24V - 20A...Za 14USD. Je o polovinu menší, nemá zezadu chladič, nejdou do něj použít 16-tky vodiče. Takže tenhle regulátor bude asi "umět" malinko víc, vzhlem k podstatně vyšší nákupní ceně.... Ovšem za to, Že je srovnatelný s "plnokrevným" MPPT regulátorem bych (právě vzhledem k ceně) ruku do ohně taky nedal.
-------
Asi tak