Prodám GreenBono
Archiv ukončených inzerátů
-
- Reputace: 80
- Lokalita: Dobrovicko
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 9200
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Prodám GreenBono
Prodám starší, ale bezvadné GreenBono. Používané do 10/2022, naprosto bezproblémový provoz. Vestavěná relátka spínala spirály 230V/200W a jsou v pořádku. Nahráno firmware pro fázové řízení (výstup na tři triaky). Používané k eliminaci přebytků s nafázovaným střídačem 1200W. Možno s proudovým snímačem Talema IN 37/13 (ne-originál od yorixu, nepoužitý, ale funguje s ním, tato verze totiž nemá proudový snímač v sobě) + 50Kč.
Mohu přidat trojité ssr relé za cenu součástek +150Kč - na bastl desce, okamžité spínání, funkční spolu s tímto GreenBonem (pro fázové řízení), triaky bez chladiče, takže max. cca 2A. Foto na vyžádání.
Důvod prodeje: Přechod na poloostrov, přebytky pálím přímo z baterie a řídím ESP32, toto již nevyužiji.
Cena 3000 Kč. Kousek od Dobrovice popř. Mladá Boleslav, nebo zásilkovna (platí kupující).
Mohu přidat trojité ssr relé za cenu součástek +150Kč - na bastl desce, okamžité spínání, funkční spolu s tímto GreenBonem (pro fázové řízení), triaky bez chladiče, takže max. cca 2A. Foto na vyžádání.
Důvod prodeje: Přechod na poloostrov, přebytky pálím přímo z baterie a řídím ESP32, toto již nevyužiji.
Cena 3000 Kč. Kousek od Dobrovice popř. Mladá Boleslav, nebo zásilkovna (platí kupující).
-
- Lokalita: Dobrovicko
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 9200
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Prodám GreenBono
Greenbono rezervováno.
-