Regulátor SIEMENS
Archiv ukončených inzerátů
-
- Reputace: 0
Regulátor SIEMENS
Predám ekvitermický regulátor Siemens albatros 2 RVS63.283/109 a izbový prístroj QAA75.611/501. Cena spolu 400€, B.Bystrica. Ak to sem nepatrí, tak sa ospravedlňujem...
Naposledy upravil(a) mirecoslav dne stř pro 28, 2022 8:30 pm, celkem upraveno 1 x.
2kWp JUH + 4kWp ZÁPAD, MPII 8000VA, ColorControl GX, Victron smartsolar MPPT RS 450/100-Tr, AKU PYLONTECH US5000.
-
- Reputace: 64
- Lokalita: Posázaví
- Systémové napětí: 48V
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Regulátor SIEMENS
Hlavně chybí cena a místo prodeje... Hlavně že to svítí červeně nad každým inzerátem. Docela mě zajímá cenová hladina - také se mi doma zbytečně válí stejná RVS-ka a vnitřní ovladač.
-
- Site Admin
- Reputace: 303
- Lokalita: blízko Plzně
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 5840
- Kapacita baterie [kWh]: 28
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Regulátor SIEMENS
Uživatel "mati" doplnil do inzerátu další příslušenství k tomuto prodeji.
Jedná se však o další inzerát a proto jsem jej oddělil a zde nechám jen odkaz: https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... 86#p190028
důvod je jednoduchý. Pokud "mirecoslav" prodá, inzerát spadne do archivu. Pokud by prodal "mati" a uvedl info že je prodáno, nebudu zjišťovat zda prodal "mati" nebo "mirecoslav".
Zakládejte prosím VŽDY nová témata. Ať se jedná i např o duplicitní a stejné zboží. Každý prodává to své = má své vlastní téma.
edit: Mimo jiné toto máte napsané i v pravidlech. Bod č.4
Jedná se však o další inzerát a proto jsem jej oddělil a zde nechám jen odkaz: https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... 86#p190028
důvod je jednoduchý. Pokud "mirecoslav" prodá, inzerát spadne do archivu. Pokud by prodal "mati" a uvedl info že je prodáno, nebudu zjišťovat zda prodal "mati" nebo "mirecoslav".
Zakládejte prosím VŽDY nová témata. Ať se jedná i např o duplicitní a stejné zboží. Každý prodává to své = má své vlastní téma.
edit: Mimo jiné toto máte napsané i v pravidlech. Bod č.4
FVE 5,84kWp [Axpert 5048MK - LiFePO4 580Ah@48V (zatím) | 3x Axpert MSXE 2400W - NiCd 800Ah@24V]