FVE rodinný dům - doporučení na solidní firmu Hradec Králové
Porada před realizací, doporučení, rady, nápady týkající se plánovaných ostrovních nebo poloostrovních systémů, projektování, zkušenosti, schémata, vhodné komponenty
-
FVE rodinný dům - doporučení na solidní firmu Hradec Králové
Zdravím všechny.
Mohu poprosit o doporučení solidní firmy na realizaci FVE na rodinný dům - ideálně místní HK.
Sehnat dobré reference je dost těžké, stejně tak komunikace s většinou firem, které jsem zatím poptal.
Projekt není žádná specialita. Očekávaný výkon 6-7kWh, 3 fáze, bateriové úložiště + přetoky do TUV.
Jediné co potřebuji spolehlivou firmu, která to zvládne kvalitně poskládat .
Předem děkuji.
Mohu poprosit o doporučení solidní firmy na realizaci FVE na rodinný dům - ideálně místní HK.
Sehnat dobré reference je dost těžké, stejně tak komunikace s většinou firem, které jsem zatím poptal.
Projekt není žádná specialita. Očekávaný výkon 6-7kWh, 3 fáze, bateriové úložiště + přetoky do TUV.
Jediné co potřebuji spolehlivou firmu, která to zvládne kvalitně poskládat .
Předem děkuji.
-
- Lokalita: Zlaté Hory / Olomouc
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 3600
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: FVE rodinný dům - doporučení na solidní firmu Hradec Krá
Máš smůlu zde si FVE děláme samy takže firmy neznáme.
Jinak kvalitní firma ti to neudělá ty jsou už teď zavaleny prací na dva roky dopředu.
A pokud ti to udělá nějaká firma do roku tak asi nebude kvalitní.
Jinak kvalitní firma ti to neudělá ty jsou už teď zavaleny prací na dva roky dopředu.
A pokud ti to udělá nějaká firma do roku tak asi nebude kvalitní.
3,6kWp | 2x MUST PV18-3024 VHM, 3kW/24V | 16kWh
-
Tak určitě ne pana Hlubučka z Nechanic (dokonce koukám že už i zrušil webovky). Pán je hodnej, termíny dodrží, ale provedení mizerné, hrubky v práci apod. A papíry pro distributora se taky vlekly. Spěchal jsem, byl mě doporučen a byla to chyba.
Naopak Propuls.cz z Načešic pod Pardubicema je super. Teda drahej, ale kvalitní, profesionální, Victron, doporučili mě ho přímo z Neosolaru. Ale rozhodně to není nějaká levná Čína stavebnice pro dotace. Prostě Victron/Fronisu/BYD/BMZ/Saltek...
Naopak Propuls.cz z Načešic pod Pardubicema je super. Teda drahej, ale kvalitní, profesionální, Victron, doporučili mě ho přímo z Neosolaru. Ale rozhodně to není nějaká levná Čína stavebnice pro dotace. Prostě Victron/Fronisu/BYD/BMZ/Saltek...
-
Díky moc.Quickyprd píše:Tak určitě ne pana Hlubučka z Nechanic (dokonce koukám že už i zrušil webovky). Pán je hodnej, termíny dodrží, ale provedení mizerné, hrubky v práci apod. A papíry pro distributora se taky vlekly. Spěchal jsem, byl mě doporučen a byla to chyba.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Seminář na téma Hybridní FV systémy - Hradec Králové
od honzaL » » v Semináře a přednášky
Seminář na téma Hybridní FV systémy - Hradec Králové
- 4 Odpovědi
- 2508 Zobrazení