Prosím lifepo cylindr
Archiv ukončených inzerátů
-
- Reputace: 1
- Lokalita: podhůří Beskyd
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 4,7kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 19,2kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: ANO
Prosím lifepo cylindr
Nazdar
Mám tady články co se mi tu delší dobu válí. Nezachytil jsem žádné samovybíjení. Kapacity nejsou úplně stejné 33-37Ah ale v 3p zapojení se mi je podařilo celkem pěkně srovnat
Původně jsou to články od Martina z letonic. Dostaly se ke mně jako vybité (0,5V), ale kapacitu drží, samovybíjení nemají, měkké nejsou. Chvíli jsem je používal k UPS.
V případě zájmu přidám i "profi" děrovanou měď na tvorbu propojek. držáky, byť ne úplně dokonalé, dám k tomu.
Někde možná vyhrabu i jeden náhradní.
Cenu si představuji kolem 2000?
Předání ideálně v moravskoslezském kraji, od října pravidelně jezdím směr Třebíč.
Mám tady články co se mi tu delší dobu válí. Nezachytil jsem žádné samovybíjení. Kapacity nejsou úplně stejné 33-37Ah ale v 3p zapojení se mi je podařilo celkem pěkně srovnat
Původně jsou to články od Martina z letonic. Dostaly se ke mně jako vybité (0,5V), ale kapacitu drží, samovybíjení nemají, měkké nejsou. Chvíli jsem je používal k UPS.
V případě zájmu přidám i "profi" děrovanou měď na tvorbu propojek. držáky, byť ne úplně dokonalé, dám k tomu.
Někde možná vyhrabu i jeden náhradní.
Cenu si představuji kolem 2000?
Předání ideálně v moravskoslezském kraji, od října pravidelně jezdím směr Třebíč.
-
- Reputace: 944
- Lokalita: severně od Brna
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 8kWp
- Kapacita baterie [kWh]: 12kWh
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: Prosím lifepo cylindr
kolem dvou tisíc za co? za celý, tj 16ks?
ostrov skoro 8kWp neustále ve stádiu zrodu: smartshunt(ex WBJR), MPPT150/45, MPPT 250/100(ex midnitesolar 150 clasic lite), 16S a různě P cca 340Ah Winston, MP II 5000,( ex Powerjack 8kW, ex samodomo cca 4kW). 48V DC rozvody a spotřebiče.
- fugas
- Reputace: 383
Právě že je jich jenom 12. Jinak bych věděl co s nimi. Takhle je to jen pro 12V aplikaci. Nebo samozřejmě málo rozšířených 36V.
Isolar 5kW (Axpert klon), LiFePo4 202Ah Lishen 18s.Nyní v přestavbě P106 Electric z projektu LiFePo4 na LiIon 100Ah.
-
- Reputace: 4
Já bych je na 12V bral, ale jsem bohužel z Prahy....
-
- Reputace: 6
pokud je ten 12V pack za 2000kč pak bych ho jako modelář vzal na polní nabíjení baterek do letadla. Jsem z okolí Ostravy
-
- Reputace: 1
Zdravím, hlásím se jako první náhradnik.