Panely s vyšším napětím (72V)
Porada před realizací, doporučení, rady, nápady týkající se plánovaných ostrovních nebo poloostrovních systémů, projektování, zkušenosti, schémata, vhodné komponenty
-
Panely s vyšším napětím (72V)
Ahoj,
Plánuju svůj první projekt (ohřev bojleru s BEL regulátorem) a sháním panely s vyšším napětím kolem 72V. Moc se mi nedaří je vygooglit - v nabídkách je napětí obvykle schované až v datasheetu nebo v podrobném popisu a navíc ho každý typ panelu má trochu jiné. Uvítám jak odkaz na prodejce, tak i označení konkrétních typů panelů podle kterého už snad půjdou nabídky vyhledat.
Díky, V.
Plánuju svůj první projekt (ohřev bojleru s BEL regulátorem) a sháním panely s vyšším napětím kolem 72V. Moc se mi nedaří je vygooglit - v nabídkách je napětí obvykle schované až v datasheetu nebo v podrobném popisu a navíc ho každý typ panelu má trochu jiné. Uvítám jak odkaz na prodejce, tak i označení konkrétních typů panelů podle kterého už snad půjdou nabídky vyhledat.
Díky, V.
-
Re: Panely s vyšším napětím (72V)
A nešlo by jich zapojit víc do série? Napětí se pak sčítá.
-
To je určitě možnost - pokud neseženu, tak mi nic jiného nezbyde. Postupně budu stejně určitě rozšiřovat, takže přebytek využiju. Jen bych to rád udělal rychle a konstrukce pro víc panelů by to zkomplikovala a zdržela - nemám vhodnou střechu.
-
Zaujaly mě tyhle:
https://beein.pl/produkt/dah-solar-450w/
+ vyšší napětí
+ lepší při sněžení díky "fullscreen" provedení
Co na ně říkáte? Nějaké postřehy k DAH solar nebo obecně k čínským výrobcům? Netuším, jak by se případně řešila třeba reklamace.
https://beein.pl/produkt/dah-solar-450w/
+ vyšší napětí
+ lepší při sněžení díky "fullscreen" provedení
Co na ně říkáte? Nějaké postřehy k DAH solar nebo obecně k čínským výrobcům? Netuším, jak by se případně řešila třeba reklamace.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
PWM regulátor a panel s vyšším napětím.
od vla » » v Regulátory
PWM regulátor a panel s vyšším napětím.
- 2 Odpovědi
- 572 Zobrazení