3f asym hybrid pro vlastní baterie.
Hybridní elektrárny připojené do rozvodné sítě pro rodinné domy a bytové zástavby s možností plynulého řízení toku energie, popis, technické detaily, celkový výkon, fotografie.
-
3f asym hybrid pro vlastní baterie.
Zdravím,
chci si postavit 6,3kWp FVE bez dotací a nechce se mi platit předražené baterie od Pylonu, Dynessu atd...
Rád bych si postavil vlastní bat sestavu z článků s balancerem. Za cenu Pylonu mám 2x větší kapacitu. Poradíte měnič, u kterého by se daly manuálně nastavit AV limity nabíjení pro LFP sestavu, aniž by musel komunikovat s BMS?
Díky
chci si postavit 6,3kWp FVE bez dotací a nechce se mi platit předražené baterie od Pylonu, Dynessu atd...
Rád bych si postavil vlastní bat sestavu z článků s balancerem. Za cenu Pylonu mám 2x větší kapacitu. Poradíte měnič, u kterého by se daly manuálně nastavit AV limity nabíjení pro LFP sestavu, aniž by musel komunikovat s BMS?
Díky
-
- Lokalita: Zlaté Hory / Olomouc
- Systémové napětí: 24V
- Výkon panelů [Wp]: 3600
- Kapacita baterie [kWh]: 16
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Re: 3f asym hybrid pro vlastní baterie.
Klony axpertů, axperty.
3,6kWp | 2x MUST PV18-3024 VHM, 3kW/24V | 16kWh
-
Díky za tip.
InfiniSolar 10kW 3f vypadá dobře, trochu drahý ve srovnání s podobnými 10 kW.
Nemám zkušenost ale zajímalo by mě, jestli např Growatt SPH10000 TL3 BH-UP nebo GoodWe GW10K-ET nejdou nastavit přes RS232 podobně.?
Díky za každý názor
InfiniSolar 10kW 3f vypadá dobře, trochu drahý ve srovnání s podobnými 10 kW.
Nemám zkušenost ale zajímalo by mě, jestli např Growatt SPH10000 TL3 BH-UP nebo GoodWe GW10K-ET nejdou nastavit přes RS232 podobně.?
Díky za každý názor
-
Growatt hybrid v asymetrické verzi baterie bez BMS neumí, jsou nutné budto jejich ARK nebo
pylony H48050
pylony H48050
-
Díky za info, škoda... Zdá se, že infini je prozatím jediné řešení.
-
Zkuste se podívat na měniče Deye, které nabízí p. Kolařík z Ostrovnich elektráren, ty by měly mít možnost provozu s bateriemi bez BMS a jsou určeny pro baterie s napětím 48V.
-
Díky za tip, ty měniče vypadají dobře. Hlavně velká variabilita nastavení. Časy nabíjení baterií - to je snad jediný, který to umí. Ale čeká se na EU homologaci...
-
Ale není.adol píše:Díky za info, škoda... Zdá se, že infini je prozatím jediné řešení.
https://forum.mypower.cz/viewtopic.php? ... 10#p171682
Chci elektrárnu s licencí a s prodejem přebytků nebo komunitní výměnou energie: ANO
-
Jj, díky, vlákno jsem už viděl, ten Solax vypadá fakt super. V 15kW verzi dostat v as na fázi 7,5 kW je pecka, bude i tichej oproti Infini. Nikde jsem ale nenašel, jestli jde v určitém čase přepnout z Active Discharge time period na Active Charging time period ještě před dosažením min SOC a pak zase zpět, aby se daly využít pásma NT sítě. V tom je Deye šikovný.tomas píše:Ale není.adol píše:Díky za info, škoda... Zdá se, že infini je prozatím jediné řešení.
-
Původní požadavek byl na možnost připojení vlastní baterie, ale SOLAX podporuje jen HV a to asi v domácích podmínkách jen tak někdo nesestaví, nebo to špatně chápu?tomas píše:Ale není.adol píše:Díky za info, škoda... Zdá se, že infini je prozatím jediné řešení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 992 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od bob143
-