Servis FVE - sháním pracovníka
Hledáte schopného elektrotechnika, programátora, návrháře projektů, montéra, realizátora vašeho projektu nebo někoho jiného? Máte volná pracovní místa, hledáte lidi.
-
Servis FVE - sháním pracovníka
Jedná se o práci pro živnostníka, do začátku zhruba 1 den v týdnu.
Náplň práce - kontrola velké ongridové elektrárny, solární pole, elektronické a fyzické zabezpečení, kontrola měničů, komunikace, Ćistění chladících vzduchovodů, výměna filtrů. Žádné opravy elektroniky, vlastně se jedná o kontrolu všeho toho železa, skla a hliníku.
Kvalifikace vyhl.50 pro samostatnou činnost, nejlépe i VN 22kV. VNku umíme zaškolit ale padesátka nutná.
Fakturace - 200 - 250Kč/hod. 6Kč/km, splatnost faktur do 7 dnů.
Region Jižní Morava
Náplň práce - kontrola velké ongridové elektrárny, solární pole, elektronické a fyzické zabezpečení, kontrola měničů, komunikace, Ćistění chladících vzduchovodů, výměna filtrů. Žádné opravy elektroniky, vlastně se jedná o kontrolu všeho toho železa, skla a hliníku.
Kvalifikace vyhl.50 pro samostatnou činnost, nejlépe i VN 22kV. VNku umíme zaškolit ale padesátka nutná.
Region Jižní Morava
70kWp + 10kW Infinity, 25kWh LiFe
-
Servis FVE - sháním pracovníka Jižní Čechy, Táborsko
Jedná se o práci pro živnostníka, zhruba 4-8 hodin jednom libovolném dnu každý týden.
Náplň práce - kontrola velké (několi MWp) ongridové elektrárny, solární pole, elektronické a fyzické zabezpečení, kontrola měničů, komunikace, kontrola technologických kiosků, výměny VZT filtrů.
Nejedná se opravy elektroniky, vlastně se jedná spíše o práci mechanika než elektrikáře, ale pracuje se na elektrickém zařízení které se většinou nedá / nesmí vypnout.
Jako bonus nabízíme zázemí servisní FVE firmy, opravujeme cokoli od FVE, dále možnost nakoupit si jakýkoli elektro i FVE materiál s firemními slevami.
Náplň práce - kontrola velké (několi MWp) ongridové elektrárny, solární pole, elektronické a fyzické zabezpečení, kontrola měničů, komunikace, kontrola technologických kiosků, výměny VZT filtrů.
Nejedná se opravy elektroniky, vlastně se jedná spíše o práci mechanika než elektrikáře, ale pracuje se na elektrickém zařízení které se většinou nedá / nesmí vypnout.
Jako bonus nabízíme zázemí servisní FVE firmy, opravujeme cokoli od FVE, dále možnost nakoupit si jakýkoli elektro i FVE materiál s firemními slevami.
-
Re: Servis FVE - sháním pracovníka
Tak to je fakt daleko
Moudrost nepřichází vždy s věkem, někdy věk přichází sám.
-
- Lokalita: poblíž Hodonína
- Systémové napětí: >48V
- Výkon panelů [Wp]: 7200
- Kapacita baterie [kWh]: 9
Já budu chodit na tu našiota píše:Jedná se o práci pro živnostníka, do začátku zhruba 1 den v týdnu.
Region Jižní Morava
5,4 kWp JJZ 4deg,1,8kWp JV 24deg, do 13.8.2022 bylo 3,6 kWp, MPII 5k, Victron MPPT 250/85-TR, aku 9,45 kWh Lion 15S, BMS 200A, Smart Shunt 500A.
k 28.9.2024 11500kWh
k 28.9.2024 11500kWh
-
Servis FVE - sháním pracovníka sev. Čechy, Mostecko
Jedná se o práci pro živnostníka nebo i na HPP v rozsahu běžné pracovní doby.
Náplň práce - kontrola velké (několi MWp) ongridové elektrárny, solární pole, elektronického a fyzického zabezpečení, kontrola měničů, komunikace, dálkového monitoringu výrobních hodnot, kontrola technologických kiosků, výměny VZT filtrů.
Náplň práce - kontrola velké (několi MWp) ongridové elektrárny, solární pole, elektronického a fyzického zabezpečení, kontrola měničů, komunikace, dálkového monitoringu výrobních hodnot, kontrola technologických kiosků, výměny VZT filtrů.
-
Servis FVE - sháním pracovníka Mladá Boleslav, Mostecko
Stále aktuální.
Na Mostecku se jedná o práci na stálý úvazek, mladá boleslav je zhruba na 1 den týdně.
Na Mostecku se jedná o práci na stálý úvazek, mladá boleslav je zhruba na 1 den týdně.
-
Jsem 25let mimo obor a jsem rád,že jsem odešel.Tou elektrikařinou se opravdu nedá uživit.Když vidím tu hodinovou taxu na ŽL.
18190Wp=13500Wp jihovýchod 27x500Wp, 4690Wpjihozápad Leapton 14x335Wp, cca 8000W 90ks vakuové trubice jihozápad, Lifepo4 17Sx260Ah, trakční gel 800Ah), Axpert Max 7200VA, Easun Isolar 5500VA,Multiplus 2 48/5000,MPPT 150/85
Pojízdná FV 200Wp=2x100Wp flexibilní+4x280Ah lifepo4+měnič 1500W
-
Jakou hodinovou taxu? Tu jsem ani neuváděl. Pokud máš na mysli z 3 roky starého úplně prvního inzerátu, tak ta patří do jiné doby.
Prostě hledám kolegy které by bavilo dělat s fotovoltaikou a dobré peníze se vždy najdou.
Prostě hledám kolegy které by bavilo dělat s fotovoltaikou a dobré peníze se vždy najdou.
-
- Lokalita: blízko Brna
No, neuváděl, a v inzerátech se cena uvádět má, tak se pak nediv
13,38 kWp: 9850 Wp Jih, 2040 Wp Východ, 1490 Wp Západ
Regulátory Epever a Victron
Phoenix 5 kVA + MP 24/5000 (můj byt + wifi/kamery/atd. + máti byt)
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
31 080 Wh staré olovo 7 488 Wh Li-Ion
záloha čerpadla ve sklepě MP12/3000/120-16 + 100Ah 12V monbat
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
Regulátory Epever a Victron
Phoenix 5 kVA + MP 24/5000 (můj byt + wifi/kamery/atd. + máti byt)
Epever 3kW vytěžování do bojlerů + žebříky
1 kW "nabíječka" 24 V
31 080 Wh staré olovo 7 488 Wh Li-Ion
záloha čerpadla ve sklepě MP12/3000/120-16 + 100Ah 12V monbat
Modře píši jako moderátor, černě jako člen.
-
- Lokalita: Liberec
- Systémové napětí: 48V
- Výkon panelů [Wp]: 7820
- Kapacita baterie [kWh]: 32
- Chci prodávat energii: NE
- Chci/Mám dotaci: NE
Tak Oto mě by to i bavilo, ale Most je daleko. Jednou bude podle mě slušnej job servis toho všeho co se namontuje. Přecijen jedna věc je to montovat, to je jednorázovka a druhá věc je to udržovat v chodu. Když vidím některé velké instalace, tak je to k pláči. Majitel si nechá na fabriku namontovat stovky panelů a pak mu je fuk, že nějaký shoří, nějaký jsou totálně špinavé. To samé bude na těch domácích elektrárnách.ota píše:Jakou hodinovou taxu? Tu jsem ani neuváděl. Pokud máš na mysli z 3 roky starého úplně prvního inzerátu, tak ta patří do jiné doby.
Vidím sám na síti kolik práce je s údržbou. Od určité velikosti se to přehoupne na full time jen servis pro jednoho a pak dlašího a do toho montáže. Cenu za práci si určuje každý sám. Pokud máš co nabízet, můžeš si říct. Pokud nemáš, tak se ohlížíš na okolní nabídky. Být nejlevnější není na světě třeba a i tak můžeš nestíhát. Prakticky doba je taková, že můžeš být nejdražší a mít půlku práce za stejně peněz. Nemyslím si, že jako eletrikář si nemůžeš vydělat 100tis/měs čistého za 40hod týdně. Jen to jedeš OSVČ one man show a ne každého to naplňuje. Jasný dají se vydělat větší koruny v lepších oborech, ale myslím si, že doba eletrikářům přeje.
7820Wp, SV 12° 1710Wp Poly, J 90° 1820Wp Mono, JZ 12° 1680Wp Poly, JZ2 12° 1800Wp Mono, J 40° 810Wp Hyundai
MP2 5000VA, MPPT1 150/60tr, MPPT2 150/60tr, 16.8kWh 17S 310Ah AKU1, 15.2kWh 17S 280Ah AKU 2, 2xJK-BMS
MP2 5000VA, MPPT1 150/60tr, MPPT2 150/60tr, 16.8kWh 17S 310Ah AKU1, 15.2kWh 17S 280Ah AKU 2, 2xJK-BMS
-
Jojo omlouvám se inzerát je 3 roky starý.Mám představu,že slušný elektrikář by dnes měl mít průměrnou mzdu.t.j cca 400kč/hod na ŽLota píše:Jakou hodinovou taxu? Tu jsem ani neuváděl. Pokud máš na mysli z 3 roky starého úplně prvního inzerátu, tak ta patří do jiné doby.
18190Wp=13500Wp jihovýchod 27x500Wp, 4690Wpjihozápad Leapton 14x335Wp, cca 8000W 90ks vakuové trubice jihozápad, Lifepo4 17Sx260Ah, trakční gel 800Ah), Axpert Max 7200VA, Easun Isolar 5500VA,Multiplus 2 48/5000,MPPT 150/85
-
Jasně, moje chyba. Měl jsem alespoň něco napsat ...
Taxa je taková že se začíná na 250Kč/hod. u jednoduché mechanické práce a končí se 1000Kč/ hod. u nesnadné opravy u které jsou potřebné znalosti a musí se hodně myslet.
Nejsou to montáže pro domkáře ale udržování velkých solárních parků v chodu. V podstatě klidná, dobrá práce. Moje úloha je v tom že musím majitele přesvědčit že se nic nesmí zanedbat. Problém je že někteří majitelé mají solární parky jako "tiskárnu na peníze" a domnívají se že bude sypat bez toho že by se daly peníze do údržby.
Většina ongridovek jede v kuse 12. rok a občas se některý majitel se diví že rostou náklady na údržbu a klesá výnos. Přitom nechce dát peníze na posekání trávy, na výměnu panelů co mají hot-spoty, na výměnu pomocných kondenzátorů ve ventilátorech co chladí výkonové prvky.
Ale pokud se elektrárna udržuje tak dává skoro stejný výkon jako při spuštění.
Taxa je taková že se začíná na 250Kč/hod. u jednoduché mechanické práce a končí se 1000Kč/ hod. u nesnadné opravy u které jsou potřebné znalosti a musí se hodně myslet.
Nejsou to montáže pro domkáře ale udržování velkých solárních parků v chodu. V podstatě klidná, dobrá práce. Moje úloha je v tom že musím majitele přesvědčit že se nic nesmí zanedbat. Problém je že někteří majitelé mají solární parky jako "tiskárnu na peníze" a domnívají se že bude sypat bez toho že by se daly peníze do údržby.
Většina ongridovek jede v kuse 12. rok a občas se některý majitel se diví že rostou náklady na údržbu a klesá výnos. Přitom nechce dát peníze na posekání trávy, na výměnu panelů co mají hot-spoty, na výměnu pomocných kondenzátorů ve ventilátorech co chladí výkonové prvky.
Ale pokud se elektrárna udržuje tak dává skoro stejný výkon jako při spuštění.
-
- Lokalita: Velké Losiny
- Systémové napětí: >48V
- Výkon panelů [Wp]: 7280
- Kapacita baterie [kWh]: 10,3kWh
- Chci prodávat energii: ANO
A nemáš něco kolem Olomouce,
-
- Podobná témata
- Odpovědi