Li-ion baterie 2,5kw 110Ah hyundai Ioniq 5, Kia EV6- 22V
Archiv ukončených inzerátů
-
- Reputace: 2
Re: Li-ion baterie 2,5kw 110Ah hyundai Ioniq 5, Kia EV6- 22V
Myslím, že ty baterky mají největší cenu v autě, do kterého pasují.
Zvlášť takto nové, případně pokud by si je mohl kupec proměřit.
Co já bych takto dal za jeden článek LEV50..
-
- Reputace: 215
Mozna bych mel nejaky zbytek LEV 50radex píše:Myslím, že ty baterky mají největší cenu v autě, do kterého pasují.
Pohodlný nákup značkových baterií a příslušenství na https://mivvy.mypower.cz/
-
- Reputace: 17
- Lokalita: Boskovice
Ano, to vím. Regulátor jede od 35V do 90V, tak čím víc, tím líp kvůli menšímu proudovému namáhání a vyšší maximální rychlosti přibližovadla. Ale těch 18s vychází rozumně na prostor co mám a rozměry článků v nabízených blocích. Jinak bych šel i na 22s a končil s nabíjením na těch 90V...článkům by bylo líp. Ale to tam mechanicky nedostanu.PetrDubi píše:Akorát jedna poznámka, při 18s rozhodně nedosáhneš na těch tvých 80V ani když bude baterie plně nabítá, natož v průběhu vybíjení..
Zeptám se tedy, zda je šance ty nabízené bloky nějak rozložit na prvočinitele a z článků poskládat jinou baterii? Zkoušel to někdo? A články to rozlepování bloku přežijí?
Nebo nevěděl by prodejce? Nezkoušel to třeba?
-
- Reputace: 1
Zdravím
Abych mohl vyvrátit pochybnosti o kvalitě bloků ( Alespoň se potvrdí,že je vše ok), PROSÍM kohokoliv,kdo má možnost baterie prověřit a bydlí v Praze,ci okolí, bude mít čas a chuť se do toho za úplatu pustit,ať mi napíše SZ.
Mockrát děkuji předem
Budu za nezávislý test velmi vděčný a samozřejmě daného človíčka poprosim i o zveřejnění testu na zdejším webu..
Abych mohl vyvrátit pochybnosti o kvalitě bloků ( Alespoň se potvrdí,že je vše ok), PROSÍM kohokoliv,kdo má možnost baterie prověřit a bydlí v Praze,ci okolí, bude mít čas a chuť se do toho za úplatu pustit,ať mi napíše SZ.
Mockrát děkuji předem
Budu za nezávislý test velmi vděčný a samozřejmě daného človíčka poprosim i o zveřejnění testu na zdejším webu..
-
Články by měly být dle informací svareny laserem..mwt píše:Ano, to vím. Regulátor jede od 35V do 90V, tak čím víc, tím líp kvůli menšímu proudovému namáhání a vyšší maximální rychlosti přibližovadla. Ale těch 18s vychází rozumně na prostor co mám a rozměry článků v nabízených blocích. Jinak bych šel i na 22s a končil s nabíjením na těch 90V...článkům by bylo líp. Ale to tam mechanicky nedostanu.PetrDubi píše:Akorát jedna poznámka, při 18s rozhodně nedosáhneš na těch tvých 80V ani když bude baterie plně nabítá, natož v průběhu vybíjení..
Zeptám se tedy, zda je šance ty nabízené bloky nějak rozložit na prvočinitele a z článků poskládat jinou baterii? Zkoušel to někdo? A články to rozlepování bloku přežijí?
Nebo nevěděl by prodejce? Nezkoušel to třeba?
-
- Reputace: 4
Ahoj Mikeli, jak jsou natom teda tebou prodávané akku vůči těm z automotive do EV?Mikel píše:To co se prodava na Ali nedosahuje ani 20% kvality clanku, ktere se pouzivaji v EV.mwt píše:No, to sice chápu, ale i ten Ali rozlišuje automotiv/ne-automotiv a pořád je tam cena jinde - o moc. Tj. má prosím někdo zkušenost s tím proč tyhle nabízené články ano a ty z Ali ne?
Abychom si rozuměli: nijak nenapadám cenu za zde nabízené baterie, jen bych rád věděl jestli má smysl je za tu cenu koupit nebo je to nabídka "jako každá jiná" a bude pro mne třeba jednodušší si tytéž články koupit nepoužité, což mi zjednoduší instalaci do toho skůtra...
Clanky, ktere se pouzivaji v EV bezny smrtelnik na volnem trhu vubec nema sanci koupit.
Pokud bych mel prirovnat kvalitu baterii v EV a kvalitu na Ali k potravinam pro snazsi predstavu, tak je to stejne jako kdyz si udelate doma rizek z kureciho prsa ( baterie v EV ) nebo si v bufetu date smes uplacanou do placky z kureciho separatu ( Ali AKU )
8x370Wp J,8x380Wp J,4x370Wp Z 6x450Wp,1xDeye,1x Axpert VMIII 48V 5kW,LiFe 3x16S 120Ah+ BEV 77kW V2L
-
- Reputace: 215
Ahoj,Kamča píše:Ahoj Mikeli, jak jsou natom teda tebou prodávané akku vůči těm z automotive do EV?Mikel píše:To co se prodava na Ali nedosahuje ani 20% kvality clanku, ktere se pouzivaji v EV.mwt píše:No, to sice chápu, ale i ten Ali rozlišuje automotiv/ne-automotiv a pořád je tam cena jinde - o moc. Tj. má prosím někdo zkušenost s tím proč tyhle nabízené články ano a ty z Ali ne?
Abychom si rozuměli: nijak nenapadám cenu za zde nabízené baterie, jen bych rád věděl jestli má smysl je za tu cenu koupit nebo je to nabídka "jako každá jiná" a bude pro mne třeba jednodušší si tytéž články koupit nepoužité, což mi zjednoduší instalaci do toho skůtra...
Clanky, ktere se pouzivaji v EV bezny smrtelnik na volnem trhu vubec nema sanci koupit.
Pokud bych mel prirovnat kvalitu baterii v EV a kvalitu na Ali k potravinam pro snazsi predstavu, tak je to stejne jako kdyz si udelate doma rizek z kureciho prsa ( baterie v EV ) nebo si v bufetu date smes uplacanou do placky z kureciho separatu ( Ali AKU )
Zadne baterie, ktere jsou ve volnem prodeji nikdy nebudou dosahovat parametru baterii do EV. To je proste fakt. Bavim se o novych bateriich. Ne o bateriich, ktere jsou x let stare a maji najeto desitky tisic km
Pohodlný nákup značkových baterií a příslušenství na https://mivvy.mypower.cz/
-
- dada
- Reputace: 0
- Lokalita: Šumperk
Pokud by byla aspoň jedna tak se o ni hlásímMikel píše:Mozna bych mel nejaky zbytek LEV 50radex píše:Myslím, že ty baterky mají největší cenu v autě, do kterého pasují.