AXPERT DYSPLEI

Porada před realizací, doporučení, rady, nápady týkající se plánovaných ostrovních nebo poloostrovních systémů, projektování, zkušenosti, schémata, vhodné komponenty
frenky6
Příspěvky: 16
Registrován: stř črc 15, 2020 11:30 am

AXPERT DYSPLEI

Příspěvek od frenky6 »

Ahoj fotaci. Všetci viete že vetrwkyt na axpertoch sú dosť hlučné. Môj dotaz : skúšal niekdo samotný Axpert premiestniť napr. Do vedlajdejy miestnosti okrem dyspleja? Dysplei je prepojený s elektronikou menica l n komunikačným káblom. Skúšal niekdo z vás nieco také z vas že sa samotný menič vycvakol z menica a následne sa menič bez dyspleja prehodil do vhodnejšej napr. Vedlajej miestnosti a samotný dysplei sa potom len prepojil dlhším komunikačným káblom kôli kontrole ? Konkrétne u mňa , aby v tom bolo jasnkt chcemenic bez dyspleja dať na povalu kôli tým vetrakom a z neho zviesť dlhší cca 2 m kábel do ktorého by som len dopojil dysplei trebárs u mňa v izbe kôli prehľadu s kontrole. Skúšali ste niečo také?
12 FTP , AXPERT 5KW 5 X PYLONTECH 2000B
Vitek
Příspěvky: 1959
Registrován: pát bře 15, 2019 7:44 am

Re: AXPERT DYSPLEI

Příspěvek od Vitek »

frenky6 píše:Ahoj fotaci. Všetci viete že vetrwkyt na axpertoch sú dosť hlučné. Môj dotaz : skúšal niekdo samotný Axpert premiestniť napr. Do vedlajdejy miestnosti okrem dyspleja? Dysplei je prepojený s elektronikou menica l n komunikačným káblom. Skúšal niekdo z vás nieco také z vas že sa samotný menič vycvakol z menica a následne sa menič bez dyspleja prehodil do vhodnejšej napr. Vedlajej miestnosti a samotný dysplei sa potom len prepojil dlhším komunikačným káblom kôli kontrole ? Konkrétne u mňa , aby v tom bolo jasnkt chcemenic bez dyspleja dať na povalu kôli tým vetrakom a z neho zviesť dlhší cca 2 m kábel do ktorého by som len dopojil dysplei trebárs u mňa v izbe kôli prehľadu s kontrole. Skúšali ste niečo také?
Osobně používám prodloužení cca o 2m oproti původnímu. takže si myslím že když použiješ alespon ca6 kablík tak to prodloužit mužeš. jen bacha na žíly až to budeš zapojovat. je třeba myslet na to jak to je zapojené.... abys třeba použítím twisted nebo straight neposral něco víc než chceš.
Tky se dá původní kablík štípout a na každdž konec dát koncovky....typu ABB nožovka ze zasuvky na UTP mám to na 2 měničích neshledal jsem komplikaci....
hoj V.

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek