wattrouter
Home Assistant, Arduino, SDS, Raspberry, Linux, vzdálený dohled, automatizace, měření, opensource, closedsource, hotová řešení, DIY, stavebnice, komponenty, software, postupy, návody, schémata, rady, zkušenosti ...
-
wattrouter
Zdravim..
Mohl by mi někdo zaslat sw na wattrouter cwx ssr? bohužel mi při dodání tohoto wattrouteru došlo zřejmě k záměně sw a mam sw pouze na wattrouter cwx bez ssr. Bohužel to neni stejný sw... Pokud někdo má zašlete mi ho prosím na sonyr@centrum.cz děkuji...
Jinak jaké máte zkušenosti s tímto zařízením? dneska se mi ho povedlo zapojit jenže ho nemohu rozchodit díky tomu sw...
Mohl by mi někdo zaslat sw na wattrouter cwx ssr? bohužel mi při dodání tohoto wattrouteru došlo zřejmě k záměně sw a mam sw pouze na wattrouter cwx bez ssr. Bohužel to neni stejný sw... Pokud někdo má zašlete mi ho prosím na sonyr@centrum.cz děkuji...
Jinak jaké máte zkušenosti s tímto zařízením? dneska se mi ho povedlo zapojit jenže ho nemohu rozchodit díky tomu sw...
Naposledy upravil(a) sonyr dne ned pro 09, 2012 7:07 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Re: wattrouter
Jsem Ti chtěl poslat nejnovější verzi, ale ta Tvá emailová adresa se Seznamu nelíbí, tvrdí že neexistuje.Když se zaregistruješ na stránkách výrobce, získáš přístup do sekce Ke stažení.
-
Re: wattrouter
Omlouvám se měl jsem tam špatnou adresu chybělo tam cz. bohužel na stránkách výrobce jsem registrovaný ale nemam přístup pro stažení... Když je ta nejnovější verze musí se přehrát i v relé?? Prosím žašli mi to ještě jednou. Děkuji...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 660 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Dolfinho
-
- 0 Odpovědi