Hydropanely aneb Voda ze vzduchu

Souhrn tématu

Hydropanely představují moderní řešení získávání pitné vody přímo ze vzduchu pomocí sluneční energie. Technologie Zero Mass Water umožňuje instalaci panelů na střechu, které vyrobí dostatek vody pro běžnou domácnost bez nutnosti externí elektřiny. Tento ekologický systém je ideální pro oblasti s nedostatkem vody a nabízí i nový obchodní model „voda jako služba“ s možností rozsáhlých instalací po celém světě.
tomas
Reputace: 243

Re: Hydropanely aneb Voda ze vzduchu

Nový příspěvek od tomas »

Většina lidí na Ostravsku pije dešťovou vodu např. z Morávky, Šance, Kružberku atd.... Když jsem byl na konci 90 let se podívat nad přehradu Šance do obce Bílá, tak do Bílé Ostravice která napájí Šance bylo zaústěno několik stok a kanalizací z okolních domů. Takže "zlatá" dešťová voda nebo kondenzát oproti tomu co jsem viděl co teče do těchto zdrojů "pitné" vody.
Chci elektrárnu s licencí a s prodejem přebytků nebo komunitní výměnou energie: ANO
jahodovák
Reputace: 235
Lokalita: podhůří Orlických hor
Výkon panelů [Wp]: 7500
Chci prodávat energii: NE
Chci/Mám dotaci: NE

Re: Hydropanely aneb Voda ze vzduchu

Nový příspěvek od jahodovák »

střídač_N píše:
Dagus píše:
Doporučuji hluboké zamyšlení!!!
Z neznalosti je možné stále se podivovat proč a to opakovat do nekonečna. Z druhé strany to nesvědčí o přílišném intelektu.

Tudíž naposledy. Takto získaná voda je bez minerálů a potřebných iontů, tudíž je dle naší legislativy nepitná, neb zdraví škodlivá. Ona ta osmóza probíhá i v našem organismu, tudíž do té skoro destilované vody se nakonec vyloučí i minerály z našeho organismu a jako bonus, zahynem.
Podle výše uvedeného by už muselo být několik lidí co znám po smrti,jenže oni jsou navzdory tomu zdraví a v pořádku na rozdíl od některých lidí co pijou vodu s certifikátem a jsou v péči odborného personálu zdravotnictví a přestože za léky utratili ne málo prostředků jsou stále ne zdraví,pokud by vše bylo jak říkají,tak by dnes už měla být většina lidí zdravá a ne aby byly stále plné ordinace...asi bude někde chyba a ty normy budou též dělané aby jim voda vyhovovala..někde jsem četl článek,že v Izraeli se voda odsoluje RO ve velkém a přesto stojí o mnoho méně,než u nás.Proto klidně zůstanu připojen na veřejný vodovod ale souběžně ale nepropojen,mám i systém svůj s vlastním rozvodem i kohoutky
7,5kWp-
aexpert max 8 kw,power jack 10 kw a cca 45kW LIFE A LION