Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř úno 01, 2023 7:38 am
Ani já dnes s malobaterkáčem nenabíjím - vyjma tak osmi jednotlivých případů ročně déle než 30 minut. Není zapotřebí a tato potřeba bude klesat s rozšiřující se sítí nabíječek.střídač_N píše:........ Optimistických 80% 20-30min asi nebude reálné. ......
Nikoliv - průměrně to bude jedno nabíjení vozem týdně. Kdo bude chtít nabíjet a čekat místo toho aby nabíjel doma když bude spát?střídač_N píše:..... odhaduji reálně 10 aut denně a skoro se mi chce i napsat, každý den.
proč? Na vybudování nabíječky je zapotřebí něčeho co soukromník nekoupí či si sám neudělá?střídač_N píše: ...... To se v táto pětiletce asi nestihne.
a kolik rezervovaného příkonu uvolnily a ještě uvolní doly a hutě Tě netrklo?střídač_N píše: On ten problém není ani tak s místem, či cenou nabíječky, ale tloušťkou kabelu k těm nabíječkám a tím i rezervovanému příkonu.
A kde jsou peníze za ČEPSem zrušené 3 silové vodiče 400kV mezi rozvodnou v Nošovicích a doly OKR které by se daly využít?střídač_N píše:To bude stá hrozný peníze.
brumlaj píše:...... Tě netrklo? .........
brumlaj píše:Každý je chytrý jak rádio a drtivá většina komentujících kritiků nikdy neměla elektromobil v užívání ani týden.
Dnes je v Ově 6 rychlonabíječek. 4xČEZ, 1x Lidl, 1x EON. Elektromobilů minimálně tak 40ks, fůra projíždějících vozů a vyjma Lidlu který má dotovanou nabíječku je problém narazit na nabíjející vůz. Sám píšeš že na Amigu zdechl pes. Dokonce i loni při ejantarové cestě kdy jsme hromadně jeli z Ovy do Loštic jsme se v Olomouci s malobaterkáčema vyminuli prakticky bez zdržení čekáním na nabíjení. Nebudu zde plácat hausnumery, co jsem napsal je z praxe a při zvyšující se kapacitě aku ve voze na rychlonabíječkách budou lidi nabíjet čím dál míň. Nebude zapotřebí.střídač_N píše:....... Trklo, netrklo. Konec emocí, přání a dohadů. Nastiň s odhadovýpočty své zreálněné představy. Zkus dopočítat cenu za kterou se bude prodávat "nabíjení". Celkovou investici do jednoho nabíjecího stojanu. Pak můžeme diskutovat o rádiu.
brumlaj píše:..... jsem napsal je z praxe a při zvyšující se kapacitě aku ve voze na rychlonabíječkách budou lidi nabíjet čím dál míň. Nebude zapotřebí. ........
Jen blázen baterie dobíjí, ono to sakra leze do peněz. My ostatní je raději nabíjímestřídač_N píše:....... To jako se již nebudou baterky dobíjet se zvyšující se kapacitou? ....
Mimochodem nabíjím i jinde než doma, píšu že u stávajících nabíječek ometám dotykové displeje od pavouků. O jakých dohadech hovoříš? Já hovořím o dnešní praxi a nevidím důvod aby se tato praxe nadále nepřizpůsobovala vývoji elektromobility. Nebo nám někdo zakáže kapitalismus? Zakážeme Lidlu dělat si se svým ziskem co uzná za vhodné?střídač_N píše: Opět jen zbožná přání, dohady a já nabíjím doma.
Rozhodně nebude zapotřebí, jak píšeš jedna rychlonabíječka na 20 vozů. To je nesmysl a napsal jsem proč. Nabíjecích míst bude potřeba fůra. Ale to je čistě věc automobilistů. Lidé s rodinnými domy (polovina populace) a s garážemi jsou ve vatě. Oni již tu investici mají dávno učiněnu. No a těch pár nemajetných chudáčků kteří při výběru pracoviště maximalizovali své zisky a s tím u nutného bydlení osekávali své náklady až tak že nemají ani kde na vlastním parkovat, těch mi líto vůbec není (někteří při popisování tohoto jevu hovoří o mobilitě pracovní síly, jiní situaci popisují slovy jako proletariát ....) . Ti s klidem mohou jezdit MHD a vůbec nic se nestane.střídač_N píše: Přeme se o to, kolik bude těch nabíječek potřeba, když se elktromobilismus rozšíří a kdo to zaplatí. On do vždy zaplatí koncový uživatel.
Co kdo očekává mi je šumákfuk. Vůbec mne netankuje že někdo očekává že se má rychle zaplatit pro mne nesmyslné investice do superhypercokoli. Mohu-li pak tam ani nešlápnu a obchoduji v místech bližších mé poloze. Superhypercokoli obcházím vééélkým obloukem. A to že nabíjecí místa budou konkurenční výhodou a magnetem pro elektromobilisty s tím nic nenaděláš. To je jako bych si já stěžoval na to, že kdekdo dostává za nákup papírek na slevu u benzinky. To že při obchodování máš omezený prostor pro usměrňování co kapitalista se ziskem, ve vidině ještě většího zisku případně udržení si stávajícího, bude činit s tím se možná nerad, ale smiř. Ušetří Ti to fůru nervů. Hlasovat můžeš pouze tak, že budeš kupovat jinde.střídač_N píše: ale před tím to někdo musí vyfutrovat a jistě očekává, že se investice vrátí a následně bude vydělávat.
Kvantifikátory užívám pouze v dokazatelných výrocích. Za všechny hovořit nemohu protože třeba právě Tystřídač_N píše:Nebo všichni budou dojit 230 V v síti?
No a jak jsem psal, konkurenční výhoda řetězců kteří budou mít parkoviště za pár korun vyfutrované 230V/400V zásuvkami bude jasná. Inu a pro zisk kapitalisty to zaplatí ti kdo budou v takovémto obchodě nakupovat. Stejně jako zaplatili ty nesmyslně rozlehlé přízemní placky s astronomickými náklady na energie ........střídač_N píše:Ono to vždy bude tak, jak psali přede mnou. Chci nakoupit a taky nabit auto na další den po čas nákupu. Dvě mouchy jednou ranou. To budou ty nároky a třecí plochy. Zde se bude lámat onen pověstný chleba a nebude levný.
Škoda že jsem nebyl u jeho prodeje. Moc jsem po něm dlouhé roky toužil. Inu ale život jde dál. Jen taková příměra - před pěti lety jsem tvrdil, že LiFePo4 je úplně jiná káva než Pb. Inu a pomalu se ukazuje že je to pravda, případně je dnes mejnstrým LiIon z noutbuků. Podobné by to bylo i v tom Trabantu. Pokud olovo nejde s rozumem nabít za méně než 10 hodin, váží jak slon .......střídač_N píše:Jinak z praxe. Již pře hoooodně dávnem jsem měl Trabanta na elektriku. Sice jezdil jen kolem domu, ale jistou zkušenost mám. Víc se nabíjelo, než jezdilo.
Když vložíš příspěvek, pak dokud máš možnost jej upravovat, tak máš možnost jej i úplně smazat tlačítkem křížku hned vedle tlačítka edit.střídač_N píše:Opět dvojklik. Myš jedna podlá.
brumlaj píše:.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků