Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 28, 2023 6:59 pm
milhaus píše:Zdravím všechny,
během cca dvou týdnů mám v plánu si zajet pro celý batery pak z Mitsubishi Outlander PHV 12kWh.
Teď otázka na ostatní?
Měl by někdo zájem o tyto články ? Jde o to kolik jich vzít...
Yuasa LEV 40 cell, from used battery of Mitsubishi Outlander PHEV
Nominal voltage: 3.65 V
Voltage range: 4 to 2.65V
Length: 170 ±1 mm
Width: 35 ±1 mm
Height: 100 ±1 mm (incl. terminals)
Weight 1.65 kg
Design capacity at 25 °C: 40 Ah
Connection: M8 with tightening torque of 9-13 Nm
Na závěr to nejdůležitější cena do 500kč za kus max , možná méně(dle dopravy mě domů). To jest cca 3500kč za 1kWh
Pokud bude mít někdo zájem, prosím info sem nebo SZ. Dle toho vezmu dva paky nebo jeden.
Děkuji a přeji pěkný den. M.
brumlaj píše:Záleží kolik měl outlander najeto. Zkušenost známého je při necelých 160kkm je kapacita 65% a v servise to vytáhli na 69 a něco. Takže výměna akupaku v záruce. Ony články dostávaj dost zahulit. Viz. nedávný inzerát rosparovače. Sice to byly 50Ah z jóna, ale pokles kapacity byl podstatný. Nehaním vám společný nákup, jen upozorňuji na riziko.
ota píše:Můj Outlander po 5 letech a 180000km stále pojme 8,5kWh z původních 10kWh.
Obvyklá degradace baterií je 3-5 % ročně.
Hmm, no Ty jsi už překročil záruku 160kkm, takže fakt dobrej oddílota píše:Můj Outlander po 5 letech a 180000km stále pojme 8,5kWh z původních 10kWh.
Obvyklá degradace baterií je 3-5 % ročně.
To nevím, zkusím zjistit ale LEV50 v jónovi se nabíjí na 4,11V (362V, 88 článků). Rozhodně bych je v úložišti provozoval maximálně do 4,1V (4,2V je moc).shuty píše:na ake napatie sa nabija bateria v outlanderi? niekde som cital ze max voltage 336V. vie to niekto alebo to mate zmerane? to by pri 80 clankoch znamenalo 4,2V na clanok.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků