luge píše::) Problém s obvodom vďaka borcom zo svetelektro je vyriešený.Spravil to jeden 100uF kondík na výstupe.zaujímavé.
blahoželám ale z výstupu z čeho? víš je stále to nejlepší to celé ukázat odborníkovi ten si pozre a řešení vidí
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř bře 29, 2023 6:12 pm
luge píše::) Problém s obvodom vďaka borcom zo svetelektro je vyriešený.Spravil to jeden 100uF kondík na výstupe.zaujímavé.
LUI píše:luge píše::) Problém s obvodom vďaka borcom zo svetelektro je vyriešený.
Ten istý majster pomáhal aj mne okolo celého fotovoltaického systému....![]()
...Poradil mi obrovské množstvo užitočných informácií,dokonca bol aj u mňa osobne pomáhať pozapájať veci okolo trojfázového systému....![]()
...ešte sa nájdu ochotný ludia....
dedo2 píše:Zdravím vás,ja by som vám doporučoval za 65 Dolarorov ja som s nín spokojný-http://www.ebay.com.au/sch/microdave55/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=50
007ToMMaS píše:SuperLen by to chcelo ešte doriešiť tú ochranu pred vetrom lebo ten z tým môže urobiť poriadne kraviny. Aj keď myslím že pri tej polohe nočnej by im hroziť nemalo nič ale zas v tom prípade by som sa bál v prípade riadnej búrky a padania krúpov ktoré by padali kolmo na panely.
007ToMMaS píše:Na to asi len nejaký otrasový senzor a to skúšať lebo aj vietor by mohol robiť zmätok.
abrams píše:Zdravím ,
paráda Luge... hlavně ten systém řízení , na můj vkus (schopnosti a znalosti) poněkud komplikovaný , aspoň to funguje narozdíl od mého 125Wp sledovače ... zase rozvrtaný a né se dokopat to spojízdnit
.
Jaký je rozdíl ve výtěžnosti onoho sledovače oproti pevné instalaci ? Já měl dnes při ručním otáčení rozdíl oproti pevné instalaci + 8%. Fungující automatika dokázala i + cca 25%
.
Elektronům zdar
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků