Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 3:07 pm
dumi píše:Vzal bych 3 ty meraky kapacity, slo by?
rottenkiwi píše:Sú ešte nejaké LCD meráky a dali by sa poslať na dobierku ?
Tie 24 / 1100 Ah baterky sú aké ? Aké majú hrubé + a - platne ?
Sú nejaké logy, pri akej teplote, ako boli nabíjané a vybíjané ?
007ToMMaS píše:rottenkiwi píše:Sú ešte nejaké LCD meráky a dali by sa poslať na dobierku ?
LCD meráky sú ešte k dispozícii 3ks.
Batérie ako boli nabíjanie vieš pozrieť tu v logoch - Luky. Akej teplote? sú v pivnici kde je pernamentne tak 17°C ani nie.
FRSO píše:007ToMMaS píše:rottenkiwi píše:Sú ešte nejaké LCD meráky a dali by sa poslať na dobierku ?
LCD meráky sú ešte k dispozícii 3ks.
Batérie ako boli nabíjanie vieš pozrieť tu v logoch - Luky. Akej teplote? sú v pivnici kde je pernamentne tak 17°C ani nie.
Máš SZ
007ToMMaS píše:Ahojte, predám zbytočnosti ktoré sa mi doma váľajú a komusi sa možno zídu.
Predám Emerson riadiaci systém. Kúpený pred 5-timi rokmi a od vtedy ho v krabici len prekladám. Je to stavané na 48V aj keď predávajúci mi tvrdil že je to aj na 24V ale to mi nešlo tak som to odložil na inokedy.... Čo už sa nekonalo.
Sú to dve nezávislé riadiace jednotky.
1x rozširovacia doska
Káble
Typ vid fotky.
Cena 80€. Mám k tomu aj sw a nejakú dokumentáciu
007ToMMaS píše:Pridávam do ponuky: u našich rušíme hybridný solar.
K dispozícii je olovo 24V / štítková kapacita 1100Ah. - 700€
Tristar MPPT 60A - 400€-- predané
UPS Cyberpower CPS3500PRO - 500€
Na cene sa vieme ešte určite dohodnúť.
007ToMMaS píše:Ahojte, predám zbytočnosti ktoré sa mi doma váľajú a komusi sa možno zídu.
Predám Emerson riadiaci systém. Kúpený pred 5-timi rokmi a od vtedy ho v krabici len prekladám. Je to stavané na 48V aj keď predávajúci mi tvrdil že je to aj na 24V ale to mi nešlo tak som to odložil na inokedy.... Čo už sa nekonalo.
Sú to dve nezávislé riadiace jednotky.
1x rozširovacia doska
Káble
Typ vid fotky.
Cena 130E + dohoda. Mám k tomu aj sw a nejakú dokumentáciu
Uživatelé procházející toto fórum: Applebot [Bot], CC [Bot] a 0 návštevníků