Zakoupil jsem si 2.8. přepěťovou ochranu AEG Protect PDU-FR7. Jelikož neobsahuje český návod na zapojení zapojil jsem ji jako běžnou prodlužovačku. Předpokládal jsem, mimo jiné že pomocí ní mohu odpojit spotřebiče od el. sítě. Mám na ni připojen počítač, televizi, satelitní přístroj. Když po vypnutí všech přístrojů vypnu vypínačem i tuto prodlužovačku zjistil jsem, že na displeji satelitního přístroje (zobrazení kanálů) mě asi každých 30 vteřin probliknou diody. Toto se děje neustále, třeba celou noc. Jak to, když tento vypínač je označen na krabici jako hlavní vypínač. Jedná se o závadu nebo to má nějakou funkci??? Odpoví někdo 73 letému neodborníkovi ???
Na krabici je vše anglicky nebo francouzsky , a na obrázku na krabici je mimo jiných míst na které se vztahuje popiska označeno místo kde je vypínač v poloze vypnuto a to v překladu připsáno " vysokofrekvenční kondenzátor: odstraňuje rušení hluku (asi šumu)." Asi se to vztahuje na něco co je uvnitř.
Přístroje samozřejmě nefungují a jsou vypnuty, ale satelit pravidelně dostává nějaké impulzy a problikává. Ten jediný má totiž displej. Určitě to není v pořádku a já nevím co s tím. Dá se mě nějak pomoci???
Moc děkuji za případnou pomoc a radu.