Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pon srp 15, 2022 1:48 pm
zbek píše:Dneska si trošku makl 3648DS a udělal mě radost .Odběr domu 6155W asi nějaká špička , ale dal to z PV 3350W a baterek 2933 W a ještě 128W poslal do sitě to jsem nečekal .
zbek píše:Mam dotaz uvažuji že bych si na druhou fazi pořidil GoodWe GW3600-NS . Netušite jaky ma odběr ze sitě když nesviti sluničko ?
marekkkkk píše:zbek píše:Mam dotaz uvažuji že bych si na druhou fazi pořidil GoodWe GW3600-NS . Netušite jaky ma odběr ze sitě když nesviti sluničko ?
odhadem 100-150wattů
Quickyprd píše:Nevím jak GW, ale můj Fronius Primo ongrid když nejede slunce, tak se vypne a nebere nic, teda nic detekovatelného, nějaká diagnostika sledování napětí kdy má naběhnout tam bude, ale to je vše.
radex píše:Mám GW3648D-ES a měřím odběr ze sítě 100-150W za tmy při vybité baterce.
A baterce procenta nepřibývají. Takže za dlouhých zimních nocí to - pokud nejsem líný - vypínám.
Od sítě i baterky.
Kdyby jste ho někdo uměl nastavit, že se bez světla úplně vypne sám(jako GW2500 bez baterky), mám velký zájem.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník