Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte bře 28, 2023 12:29 am
fugas píše:Ahoj.Číňan s něčím přišel.Používám už dlouho k naprosté spokojenosti.V tomto případě stačí překablovat stávající rozvod 220VAC ke svým DC představám a použít stávající lustr.Dělají se i bodovky s GU.
kodl69 píše:Jo, E27 používám taky, ale na 12V mají drobek nižší jas, a po roce občasnýho provozu na 52V DC už jedna odešla úplně a druhá náhodně mění jas. Dalších 10 zatím drží, a tu placku mám ve svítidle nainstalovanou zatím krátce, někam na chodbu je to až moc světla. Na 12V jsem ji nezkoušel...
el_salvadore píše:fugas píše:Ahoj.Číňan s něčím přišel.Používám už dlouho k naprosté spokojenosti.V tomto případě stačí překablovat stávající rozvod 220VAC ke svým DC představám a použít stávající lustr.Dělají se i bodovky s GU.
Vdaka za tip. Tych par placiek aj E27 je uz na ceste. Predradnik by sa mi skor hodil pre LED pasy ktore budu tiez hodne zastupene v domacnosti.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků