Dakujem za pripomienky, si mozno prvy clovek, ktore sa do tej schemy hlbokovo pozrel na jej obsah a som rad, ze aj ked je to provtina, da sa citat.

Zakreslena Logika vznikla postupnou prerabkou z jednoducheho rucneho prepinania sieti, teraz by som uz mozno niektore funcionality riesil inac.
Moje commenty / otazky:
1.) Rozumiem, diky, pomocka je super;
2.) To je pozadovany stav, rucny bypass moze preklenut rele automatiku;
3.) Veru zerie, nie vsak vyznamne vela, ale ak by som to riesil znova od zaciatku, pozrel by som sa po inych rieseniach;
4.) Ano, su mechanicky blokovane;
5.) Ano, vystupom menica je IT sustava, kedze ta nema potencial voci zemi, chranic je zbytocny az do chvile, kym sa nestane nieco, co by ten potencial vytvorilo a siet by zacala byt voci dotyku nebezpecna - spravne uvazujem? Kazdopadne svoju ulohu si plni pri prepnuti na verejnu TC-S siet;
6.) Na neprepinanie N som sa pozeral inac: vystupom menica je L1 a L2 IT sustavy. Ak by som mal L2 spojeny s N v PEN bode, tak by som vlastne L2 prizenil a z IT sustavy za menicom by sa stala TNC sustava, ktorej spatny dopad na menic som vzhladom na jeho neznamu konstrukciu nevedel posudit.
7.) Senzor vybusnych plynov nestal vela a konecne viem, ake koncentracie vybusnej zmesi doma mame (su bezpecne). Ked baterie odidu do oloveneho neba, dalsie pojdu na balkon, alebo investujem do LiFePo.