FD82AC6E-3809-4130-AE71-5F6F540C5613.jpeg
Prvních 100kWhFórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv črc 07, 2022 5:47 pm
skopec píše:Problém mezi čidlem a Wemosem nebo čidlo? Musím prozkoumat...
cipis píše:Když korektně, tak korektně
cipis píše:Ty ušetřené "vražedné" plyny jsou kravina, copak je do toho započítaná stopa při výrobě toho panelu a dalších věcí okolo? Co emise při výrobě hliníkových profilů? Kabeláže, měničů, regulátorů? Baterií? To se hned tak jednoduše nesrovná.
Když korektně, tak korektně
vaclavvacek píše:skopec píše:Problém mezi čidlem a Wemosem nebo čidlo? Musím prozkoumat...
Na netu to probírají (Measuring range: 0 – 65535 lx, expandable up to 100000 (according to data sheet)), až bude čas, tak budu řešit, zatím jsem předřadil stínící filtr a okometricky zkalibroval podle nestíněného čidla.
Mě to limituje na stejné hodnotě 54612Lux, takže v HW chybu nemáš.
Těch 65535, resp. 100 000 Luxů je stejně málo, sluníčko má max tuším 130k, takže stejně filtr nutný bude. Udělám cosinovej, jako mají běžné luxmetry.
skopec píše:cipis píše:Ty ušetřené "vražedné" plyny jsou kravina, copak je do toho započítaná stopa při výrobě toho panelu a dalších věcí okolo? Co emise při výrobě hliníkových profilů? Kabeláže, měničů, regulátorů? Baterií? To se hned tak jednoduše nesrovná.
V podstatě je to moje tabulka a i kdybych to násobil 60ti tak je to každému jedno.![]()
![]()
cipis píše:Ty ušetřené "vražedné" plyny jsou kravina, copak je do toho započítaná stopa při výrobě toho panelu a dalších věcí okolo? Co emise při výrobě hliníkových profilů? Kabeláže, měničů, regulátorů? Baterií? To se hned tak jednoduše nesrovná.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 3 návštevníků