Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 04, 2021 7:27 am
vata píše:Zdravím - to jste jako stačil během té chvíle celé osadit a zapojit? Protože pokud ano, pak jste zřejmě superman
Chtěla jsem se zeptat - to máte 3 nějak synchronizované regy na jediné baterii?
bert píše:Nepoznám tie regulátory, no predpokladám, že majú chladič zo zadu. Ak ležia niekde provizorne na stole, nemôže vzniknúť tzv. komínový efekt - samovolná cirkulácia vzduchu. Tým pádom sa musia prehrievať. Nútené chladenie však nemôže byť na škodu.
Prajem všetkým veľa slnka.
luge píše:Pozoroval som teplotu pri mojom regly od epsolar pri 500W sa zahreje do 40°C.Ale je len 20A.
Ako je to vlastne s tým tvojim meničom? Kúpil si sinus a je trapez?
luge píše:Aha tak to nevyzerá presvedčivo.Bude to asi vybitou batériou.Takým istým merákom som meral meniče čo mám doma a rozdiel medzi modifikovanou a čistou sinusoidou bol pekne vyditelný.Trapez hrany a sinus pekné oblé sinusoidy.Tiež motor čerpadla na ústrednom kúrení pri trapeze riadne bzučal a pri sin nieje poznať rozdiel,tak ako zo siete pekne ticho.
tomas píše:Máš pravdu. Strana 1 a 2: http://www.saft-ferak.cz/ferak_web/doc/io_Ferak_KP_cz.pdf
Havlas píše:Já dával do NICD těch 31,5V ale jen na začátku po repasování nepoužívaných článků. Normální napětí články neoživilo, musel jsem přebíjet. Na 29,8V odběr jen 2A a články nic, žádná reakce, bublinky, zvyšování odběru, mrtvo.
Havlas píše:Jasně, při nabíjení to jsou malé bublinky no a při nabití to může bublat víc, při přebíjení hodně. Voda se musí doplňovat ale nic drastického ten úbytek není.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot], Petal [Bot] a 0 návštevníků