Ľudia, ktorí nezažili čo je hlad, nevedia čo je bývať v izbe, kde je 5 *C NIKDY nepochopia iných,
čo takto žijú. Deti v Afrike sú radi, ak po AIDS a malárii prežijú / napr. 1 z 12 /,
majú v ruke rádio, majú mobil či tablet a tešia sa, že možu aspoň takto študovať.
Že 99.9 % ľudí z bývalej ČSSR nevie čo je pomoc blížnemu, lebo nepozná 4 evanjeliá a celú
Bibliu spamati, to je dosledok komunistickej antivýchovy, zabíjanie človeka-človekom.
Mojho deda umučili Maďari, doteraz v Maďarsku na súde leží žaloba a oni dali od toho ruky preč,
ale moj dedo 29 r. zomrel. Moju mamu umučili komunisti, vyhodili ju z roboty, na celom Slovenku
nenašla robotu, tak musela bývať v Ústi n. Orlicí a robila za 660 Kčs, lebo jej zakázali robiť
učiteľku. Tu nadomnou na pojde je 50 kg, papiera, čo sme sa súdili s VSE, že nám dali
zaplatiť 9900 Kčs za elektrinu, ktorú sme nespotrebovali, platili sme 40 Kčs mesačne,
sprostí a nevzdelaní národ elektirkárov bez zdravého rozumu, nám dal zaplatiť tú čiastku,
pritom nie je FYZICKY možné, od apríla do mája, po 1 mm2 Al, cez 6 A poistku prisniesť
taký výkon, aby sa napálili kWh za 9900 kčs.
Sprostí revízny technik novú urobil inštaláciu tak, že 2 x mamu skoro zabilo 380 V
v 220 V zásuvke.
Takže ja si vobec nemyslím, že sprostí národ Čechov a Slovákov, to niekde dotiahne o 50r.,
bude ďalej zabíjať, čoho dokazom je to, že tu musím chorobami, ktoré by nevznikli,
keby ľudia pracovali a študovali, a nie ubližovali iným. Ja som nie na to študoval,
aby som iným ubližoval, ale aby som im pomáhal.
Nie na to som išiel všetkým príkladom a najazdil 230 000 km na bicykli, aby som ja dýchal
tie sračky, ktoré oni 40 r. vypúštajú z výfukov áut. Ja som si myslel, že viac ľudí bude jazdiť
bicyklami, ako je to napr. v Holandsku, žial sprostí Slovenský národ nehľadí na chorých,
ktorých imunitný systém je oslabení liekymi, lebo priemerný Slovák si o imunitnom systéme
prečítal toľko, ako negramotné decko o W a Z boźonoch.
Ja mám právo poukazovať na to , čo ma zabíja a nemuselo to byť, a že ja bojujem o prežitie,
a niektorým opiciam sa to nepáči, tak nech láskavo nečitajú a robia dobro, potom takých
ľudí, ako ja bude na psychiatrioach menej, a keď zomrie posledný hlupák na SVK,
budú psyciitrie prázdne, lebo nikto nikoho nebude stresovať a mozgy ľudí budú fungovať
tak, ako dal Boh - programátor všetkých paralelných vesmíroch vo vš. mat. rozmeroch.
A keď niekto nerozumie, čo je to Vesmír, nech si vypočuje aspoň 100000 prenášok zo Stanf.,
a potom pochopí, o čom točím ja, a ako by sme sa mali všetci správať.
Napr. včely to vedia, človek nie. A ak nastane v krátkom čase to, o čom točí Hawking,
tak už nám to može byť aj tak jedno a uvidíme to čoskoro na vlastné oči.
Príde sem totiž niekto, kto bude horší, ak stvory v týc najstrašidelnejších hororoch.
Prídu sem tptiž takí ľudia ako my, lenže úplne egoistickí, s cieľom požrať všetko,
čo sa požrať dá, lebo sú presne, také egoopice, ako my, len disponujú bežne energiami
v rádoch EeV. Viete si predstaviť, keď sa na vás pozrie bytosť, nie očami a časticami
v rádoch bandgapov v silikónových čipoch, ale v rádoch 1 000 000 000 000 000 000 eV ?
Myslíte si, že niekto kto toto všetko stvoril, nemonituruje všetko do poslednej častice ?
Ste takí nevzdelaní, že si toto neviete ani predstaviť ? Šak sa ani nečudujem, jediné
čo Česi a Slováci vedia, je slopať pivo, biť ženy, arogantne jazdiť a každého poučovať,
hlavne že na nohách majú sandále a v nich biele podkolienky

Fakt by sa ČSSR malo hanbiť, za to čo roky produkovalo, najvačší hnoj RVHP,
a ľudia čo zabili Štefánika či Dubčeka si pokojne chodili po slobode, toto boli
skutoční vzdelanci či ľudia, ktorí chceli pre nás dobre, nie banda komunistických
darmožráčov s dutými hlavami.