rimi píše:Mas to moc hezke, jde se domluvit na exkurzi?
Jasně to neí prolém stačí dát vědět, abych vyleštil panely a utřel prach na baterkách

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát úno 03, 2023 5:08 pm
rimi píše:Mas to moc hezke, jde se domluvit na exkurzi?
rimi píše:Tak prima, dam vedet, asi pristi tyden, lestit nic netreba.
serfar30 píše:Gratuluji krásná práce. Mněnič mám od Matěje perfektní spolupráce a funkčnost
.Naběhnutí bez problémů jak u lednic , tak i u klimatizace.
radimre píše:Kompletne doma sestrojené natáčení za sluncem o ploše 18 m².
http://vyrobaprvozuj.webnode.cz/vlastni ... rarny-ii-/
goodbie píše:nebude to něco jako tachogenerátor??tedy poleze z toho střídavé napětí???
goodbie píše:tak to je jako směrovka ta má v sobě taky magnet a jazíčkové relé
kybos píše:Nějakou záludnost jsem tam přece jen postřehl. Kdy budou svítit D22 a D23, když jsou připojeny katodou přes R38 a R39 na V+? Případně odkud je napájen OZ?
kybos píše:Teď se tam pro změnu ztratily smyčky zpětné vazby OZ. Kdyby to mělo sloužit nějakému amatérovi jako výrobní podklad, tak by možná stálo za to zveřejnit i typ stabilizátoru, aby bylo jasné, jaké pak je vlastně napájecí napětí a pro začátečníky i hodnoty rezistorů R44 a R45, parametry čidel, přípustné napětí baterie a typ serva na výstupu (aby bylo jasné, k čemu tam vlastně jsou ty fety).
radimre píše:kybos píše:Teď se tam pro změnu ztratily smyčky zpětné vazby OZ. Kdyby to mělo sloužit nějakému amatérovi jako výrobní podklad, tak by možná stálo za to zveřejnit i typ stabilizátoru, aby bylo jasné, jaké pak je vlastně napájecí napětí a pro začátečníky i hodnoty rezistorů R44 a R45, parametry čidel, přípustné napětí baterie a typ serva na výstupu (aby bylo jasné, k čemu tam vlastně jsou ty fety).
máš pravdu předsedo opravím dotřetice a snad k spokojenosti dělal jsem to v práci...no stím napájením to teda udělám jestli to půjde bo mi pak řve editor chyb....
radimre píše:máš pravdu předsedo opravím dotřetice a snad k spokojenosti dělal jsem to v práci...no stím napájením to teda udělám jestli to půjde bo mi pak řve editor chyb....
kybos píše:radimre píše:máš pravdu předsedo opravím dotřetice a snad k spokojenosti dělal jsem to v práci...no stím napájením to teda udělám jestli to půjde bo mi pak řve editor chyb....
Neber to jako pedantskou drezůru, mýliti se je lidské. Alespoň je zřejmé, že to není strojní návrh, ale je v tom nějaký osobní styl a rukopis. Já jsem se jen snažil přijít na to, jak to vlastně funguje a ono by se mohlo stát (pokud by byly OZ napájené přimo z baterie), že by i ty diody v tom původním zapojení někdy svítily.
Uživatelé procházející toto fórum: Blesk007, CC [Bot], Petal [Bot] a 4 návštevníků