Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: ned kvě 28, 2023 3:05 pm
abrams píše:Zdravím ,
začínám rekonstruovat domek k vlastnímu bydlení , mám rozděláno mnoho projektů týkajících se nejen oné rekonstrukce (aku-dumper , aku-bagr , betonárka atd. ) , pomáhání přátelům v nouzi a sledování seriálů .
Nejen pro tyto okolnosti již nemám příležitost věnovat se tomuto fórum .
Snad se naskytne příležitost vrátit se .
Doufám že se s dobrými přáteli uvidím nejen na pokecu.
Neříkám sbohem , ale nashledanou.
Elektronům zdar.
abrams píše:Zdravím ,
začínám rekonstruovat domek k vlastnímu bydlení , mám rozděláno mnoho projektů týkajících se nejen oné rekonstrukce (aku-dumper , aku-bagr , betonárka atd. ) , pomáhání přátelům v nouzi a sledování seriálů .
Nejen pro tyto okolnosti již nemám příležitost věnovat se tomuto fórum .
Snad se naskytne příležitost vrátit se .
Doufám že se s dobrými přáteli uvidím nejen na pokecu.
Neříkám sbohem , ale nashledanou.
Elektronům zdar.
mypower.cz píše:Je to v podstate po druhe, nebo mozna i po treti co pises, ze nic nenapises ...![]()
Nedavno to bylo tady.
Bude dobre si dat pauzu, venovat se sobe, rodine, neco noveho se naucit, s odstupem casu prehodnotit nektere veci, aby clovek z neznalosti nemluvil uplne z cesty jako ostatne podobna uroven lidi, co nam tu tvrdili zuby nehty zarazeni ve svem bludu, ze ta fotovoltaika je uplne nah*vno a podvod a zlodejina na lidi, a ze to nic nevyrobi, az me lidi prosili, abych tyhle blbce kliknutim odesel zavcasu, atd., a jestli neco napises, to je ciste na tobe. Je to tva sebeprezentace tvych znalosti, schopnosti a to nejen v oboru ale take v komunikaci, a nikdo do ni (te sebeprezentace) nikoho nutit nebude.
Osobne se priznam, ze nekteri lide (nebudu jmenovat) sem tam pusobi jako rucni brzda fora a zvrhavači davove hysterie.
Dovoluji si poznamenat, ze za dobu fora jsem se take zmenil a tyhle brzdy, foru kladene, budu vzdy nekompromisne odbrzdovat, aby byl pruchod volny a cele heblo hybaci a diskuze na urovni.
A jak rikaji malemu ve skolce pri pokusu o spinkani .. "a uz ani muk, a kdo to porusi, dostane za usi".
No nic, nebudu ti to tu plevelit.
abrams píše:Ty mě vážně označuješ a považuješ za brzdu tohoto fóra ? Tos mě fakt ranil.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků