Zdravím, omlouvám se za nekomunikaci pres SZ, už jich tu mám asi 6 nevyřízených.
28.5 jsem byl na vysetreni mozku na magneticke rezonanci a presne od te doby se mi nedari usnout at delam cokoliv. Hlava boli jak strep. Po tridennim nespani jsem si nechal dovezt praktikem predepsane prasky na spani (hypnotika) protoze uz se to nedalo snest. To je neco strasneho a nikomu bych to nepral. Navic mam 39 horecky, na coz praktik predepsal neco jako paralen a pomalicku to klesa, ale hodne pomalu.
Nevim jestli ta nespavost muze souviset s MR nebot v mozku je krev, ktera tam samozrejme musi zustat pac mozek bez krve je mrtvy mozek a jelikoz je krev
lehce magneticka, protoze obsahuje zelezo tak nevim co dela krev v zilach v mozku kdyz tam MR pere 1-3 tesla o frekvencich v radu megahertz. Nevim. Vsichni mi rikaji ze to tim neni ale problemy s vypnutym spanim mam od MR. Predtim zadne problemy nebyly.
Prosim tedy o strpeni, SZ vyridim vsechny hned jak toho budu schopen. Jedine ceho jsem schopen je obcas mrknout na mail a prijmout nove uzivatele. I napsani tohoto postu mi dalo pekne zabrat. Od 28.5 doted jsem totiz spal jen 4 hodiny diky prasku. Celou dobu lezim a snazim se i normalne usnout a nejde to. Takze dnes na noc beru dalsi prasek a doufam ze ten mozek usne aspon na 8 hodin.
Jinak prosim nepanikarit, jsem denne pod kontrolou, takze kdyby neco tak okamzite rychla a tam by me uz dali do kupy snad.
Diky za pochopeni a verim ze se to brzo da dohromady. Je to strasny takhle dlouho nespat.