soami píše:Pokud nenajdeš, můžu zapůjčit... Tzn. poslat.
Díky za nabídku, nakonec se mi podařilo od souseda modeláře takový zdroj zapůjčit a ještě objednávám z eskutr 20A

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: úte srp 16, 2022 5:49 pm
soami píše:Pokud nenajdeš, můžu zapůjčit... Tzn. poslat.
soami píše:To by měl sdělit výrobce/dodavatel. Od Mikela jsem nabíjel na 3,65V - podle jeho specifikace. Jde o srovnání článků na jejich horní kapacitě.
10055 píše:Konečně připojena baterie LIFE-po ,je to potřeba ještě trosku ucesat![]()
Chci se ještě zeptat na nastavení BMS
Hodnota balancovani jak mate nastaveno
eman píše:soami píše:To by měl sdělit výrobce/dodavatel. Od Mikela jsem nabíjel na 3,65V - podle jeho specifikace. Jde o srovnání článků na jejich horní kapacitě.
Ahoj, jak dlouho se ten článek nabíjí? Já mám od Mikela 120Ah, nastavil jsem 3,6V a dal nabíječku na max. 30A. Za 6h klesl nabíjecí proud na 19A a baterka je na 3,4V.
Akorát tedy, ty údaje na nabíječce jsou úplně mimo. Napětí je mimo o 0,2V a proud je náhodné číslo.
eman píše:Já jsem u 6 kusu a dva se "nabily" za asi 20min. Prázdný byl asi jenom ten první, jinak po připojení dalších ani nenabíjí plným proudem.
10055 píše:Chlapi trápí mně aktuálně jiná věc a prosím o radu![]()
ta BMS mi odpojuje při větší zátěži baterky a už se nenahodí a protože je to na BL tak to čeká až dorazím domů
Max discharge mám nastavený na 125A což by mělo dělat max nějakých 6Kw ale mi to vypne třeba při 4kw
a nenahodí se to samo
byla by nějaká rychlá rada![]()
Uživatelé procházející toto fórum: 10055, CC [Bot], Solarnoob a 1 návštěvník