drama píše:mypower.cz píše:To ze vy mate 30K na stridac neznamena ze to mame k dispozici vsichni.
Život je otázkou priorit. Někdo si pořídí kvalitní střídač, někdo auto, někdo zase něco jiného... Není třeba kvůli tomu čeřit vodu. Smyslem mého původního sdělení bylo to, že s kvalitním střídačem odpadá řada starostí a cenový rozdíl není tak dramatický. Já osobně preferuji kvalitní věci, které vydrží, ale to se dnes moc nenosí. Jak již bylo výše řečeno, dnes prodává cena, ne kvalita.
Ja bych taky rad kvalitni stridac a ne 600W ktery mi po roce odejde, ale nemam na vyber. O tom to cele je. Takze ono puvodni veta byla polozena spatne.
Pánové, kdybyste používali kvalitní střídače, tak byste nemuseli ty Číny tolik předimenzovávat. Můj Studer AJ-2400 vydrží:
bohuzel realita je jina
Pánové, kdybyste měli na kvalitní střídače, tak byste nemuseli ty Číny tolik předimenzovávat. Můj Studer AJ-2400 vydrží:
Samozrejme existuji i takovi, kteri tyhle financni limity nepocituji. Tem je ale uplne putna ze plati cezu, protoze je pro ne cena energie z cezu brnkacka.
jeste dodatek:
Život je otázkou priorit. Někdo si pořídí kvalitní střídač, někdo auto, někdo zase něco jiného...
ano .. a neko si neporidi vubec nic a kvalitniho uz vubec ne, protoze na to nema. A tech je cim dal vice.