Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát úno 03, 2023 5:17 pm
kuli píše:rasto1 píše:Ak by chcel dakto kupit 5048MK a nechce tak ucinit z Taiwanu, tak akurat dnes mi Peggy poslala 2ks z polskeho skladu za prijemne ceny![]()
Poradil by si ako najlepšie postupovať pri objednávaní od Peggy ? Prečítal som rôzne vlákna a zachytil som tam aj nejaké problémy. Chcel by som asi rovno tri, aby som experimentoval buď všetky na jednu fázu, alebo každý na jednu.
kodl69 píše:je otázka, jestli dokáže uhasnout oblouk při vyšším než jmenovitým napětí. Jistě to nikdo nezaručí.
A nebo se podívej do jinýho datasheetutřeba pro ANL fuse najdeš jmenovitý napětí 32V DC i 80V DC...
Samozřejmě poctivá nožovka PN000 nebude mít problém s přeušením oblouku v písku uvnitř pojistky...
rasto1 píše:kodl69 píše:je otázka, jestli dokáže uhasnout oblouk při vyšším než jmenovitým napětí. Jistě to nikdo nezaručí.
A nebo se podívej do jinýho datasheetutřeba pro ANL fuse najdeš jmenovitý napětí 32V DC i 80V DC...
Samozřejmě poctivá nožovka PN000 nebude mít problém s přeušením oblouku v písku uvnitř pojistky...
Objednal som si poistkove puzdra vratane 125A poistiek 22x58mm 6ks za 23E uz len aby prisli
kuli píše:rasto1 píše:Ak by chcel dakto kupit 5048MK a nechce tak ucinit z Taiwanu, tak akurat dnes mi Peggy poslala 2ks z polskeho skladu za prijemne ceny![]()
Poradil by si ako najlepšie postupovať pri objednávaní od Peggy ? Prečítal som rôzne vlákna a zachytil som tam aj nejaké problémy. Chcel by som asi rovno tri, aby som experimentoval buď všetky na jednu fázu, alebo každý na jednu.
UTima píše:kuli píše:rasto1 píše:Ak by chcel dakto kupit 5048MK a nechce tak ucinit z Taiwanu, tak akurat dnes mi Peggy poslala 2ks z polskeho skladu za prijemne ceny![]()
Osobně to vidím černě.
Psal jsem na MPP Solar už v březnu- odepsal nějaký Eric. To mi přišla odpověď, že v Evropě MK momentálně nemají. Že možná v květnu.
Tak jsem mu psal začátkem května jak to tedy vypadá, odpověď, že pořád žádná evropská dodávka a dokonce prý žádnou v blízké době neplánují.
Pořád mi nabízí jen MGX.
Co vidím jako plus, že komunikuje obratem.
Teď koukám tak Rasto1 to přišlo z Polska před týdnem, a to mi tvrdil ten Eric email: eric@mppsolar.com , že nic v Evropě nemají. To nechápu.
UTima píše:Jojo, to jsem udělal okamžitě jak jsem si to tady přečetl. Tak uvidíme. Dík za tip.
UTima píše:Hi
Sorry that 5048MK just went out of stock in EU.
Would you consider a 5048MGX , high PV input model? it is in Stock in EU. pls find the spec as attach.
Takže mám smůlu, mě Peggy asi moc nemusí .-) Ještě ji napíšu ať mě dá do fronty, jestli nějaká bude.
UTima píše:Ještě jedna, dvě otázky...
Peggy se ještě ozvala s nabídkou celková cena včetně poštovného za 15000Kč, mě potom čeká platit DPH, clo a určitě ještě ještě poplatek za proclení. Jaká byla vaše cena? Jestli nemám raději počkat na ten červenec než bude možná skladem v EU.
A druhá otázka, co si mám ještě k tomu vzít, wifi modul - má to cenu? není to lepší propojit kabelem?, ještě něco více je k tomu vhodné? Zatím určitě bude instalace jen jednoho měniče, takže asi karta na paraler je zybytečná.
Děkuji
Jestli to sem už nepatří tak prosím odpověď do PM.
Tim
marko250 píše:Tak ten box řádně přišroubuj ke zdi ,až je budeš vyjíždět ven.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot], Google [Bot] a 1 návštěvník