Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: čtv bře 30, 2023 12:11 am
glottis píše:Aniz to miri na tebe ale obecne ... tohle me vzdycky bavinekdo chce internet/hromosvod/fve/cosi ale zamkovka se nesmi rozebrat a kopnout do travniku je hrdelni zlocin
Ja vzdycky myslel, ze zamkovka je proto, aby se dala rozebrat a zase slozit
Travnik taky zaroste.
Kdyz mi delali hromosvod, moc se toho nekopalo. pasek kousek pod zemi a na nej zemni tyce po metru a padlo jich tam dokud nebyl odpor co se mi libil. Ale uznavam, ze obkopat barak kolem dokola, obehnat paskem, z nej treba ty tyce a vse na to napojit je top.
cipis píše:Jo, je to jednoduché, vyhořet také asi nechtějí, tak mají na výběr. Buď pořádně nebo nic.
Navíc, přes dvě patra, kde je všechno hotové, tak snad to uzemnění někdo natáhl, ne? Nebo bojler není přizemněný? Kotel není přizemněný? Rozváděč není přizemněný? Min. ta vana musí být přizemněná, to mám i v tom reko bytě, postaveném těsně po válce.
Nebo tam udělal stupačku, kterou se dá něco protáhnout ...
A jestli tam nic z toho není, tak to hotové není. Nebo se na to někdo vysral.
tomas píše:Klasické panely s rámem jsou elektrické zařízení ochranné třídy I a jejich neživé části musí být spojeny s ochranným vodičem.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků