Nie nevystrasili

. Chcel som sa vo svete fve pustit cestou DIY, pretoze ma bavi chemia, elektronika a postavenie si vlastnej fve zahrna tieto moje poziadavky na "ukojenie" ziskania novych poznatkov v chemii (napr. repas NiCd) a elektronike (vyroba vlastneho regu, menica a pod.)
Ano viem, vsetko sa da kupit. Nie je problem kupit vsetko potrebne, nainstalovat a spustit to, neskor sem davat grafy ako to paradne slape

. Urcite je to fajn, no pre mna je relax merat baterky, zhanat hydroxid, studovat schemy, postupy, nasiaknut kompletnou problematikou fve.. a to som pri tom hudobnik,jazdim motorky, aktivne beham, pripravujem sa na polmaraton, mam doma velky zverinec, rad lietam paragliding, staviam RC modely, pajkujem od detstva a atd. Moja zena je z roho nestastna ze som taky aktivny, ale uz je neskoro

k teme: vobec mi nevadi, ze sa na tomto vlakne rozbehla debata inym smerom. Som rad, ze som nasiel toto forum a mozem z neho cerpat info a pokial tu skusenejsi pridavaju nove info, je to len a len dobre. Aj ked trocha mimo temy, vlakna;)