Andreass píše:Vše zprovozněno. Hlava mi nebere, proč tady někdo neudělá návod, protože kdo to zná, je to otázka asi 5 minut.
Máš šanci sem ten návod dát. Když sem náhodou zabloudí někdo s podobným problémem, pomůže mu to.
Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: stř čer 07, 2023 4:31 pm
Andreass píše:Vše zprovozněno. Hlava mi nebere, proč tady někdo neudělá návod, protože kdo to zná, je to otázka asi 5 minut.
jakubdev píše:Gas píše:Gas píše:Ahoj, rad bych sermatec integroval do control4, uměl by jsi me trosku zasvětit do způsobu vyčítani? Docela rad bych si to přepsal a použil.
Tak uz jsem si poradil, každopádně díky za dobrou praci.
Zdravim panove,
Mohu pozadat o radu? Mam Sermatec a chtel bych z nej vycitat zminena data pomoci automatizace Loxone (nahrada wattrouteru).
@Gas - jak jste to dostal do jineho sw? Pomoci ceho? Ja zkousim modbus tcp a cteni registru a nefunguje. Ondra popsal protokol pro appku ale nevim, jak to preklopit do neceho jineho…
Mohu nainstalovat i Node Red ale jeste jsem v tom nedelal…
Diky za reakce.
radamovsky píše:10055 píše:Ahoj,
sice takový měnič nemám a nepoužívám tedy tuto integraci ale z logiky věci host je lokální IP adresa měniče
v popisu na Githubu kolega píše, že doporučuje nastavit statickou IP pro daný měnič
dává to logiku ať se nesnaží po restartu sítě připojovat na IP, která již třeba není platná
Díky za tip, byla to IP adresa měniče.
Andreass píše:Zkoušel někdo bez měřícího zařízení vytvořit senzor, který by počítal aktuální spotřebu domu ve wattech tak, jak to má Sermatec viz. obrázek? Vím, že to je jen nějaký odhad, ale šiklo by se to.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 1 návštěvník