Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: pát úno 03, 2023 6:21 pm
Mikel píše:Menice a kontrolery od MUSTu pouzivam od roku 2013 a to k plne spokojensoti a bez jedne poruchy. To byl take jeden z duvodu, proc jsem MUST zaradil do nasi nabidky.
cipis píše:https://www.mivvyenergy.cz/cs/menice-kombinovane-dcac/113-menic-kombinovany-must-pv1800-vhm-24v-3000w.html
1.) jede to bez AC IN?
2.) má to společné mínus? panely a baterie?
cipis píše:https://www.mivvyenergy.cz/cs/menice-kombinovane-dcac/113-menic-kombinovany-must-pv1800-vhm-24v-3000w.html
1.) jede to bez AC IN?
2.) má to společné mínus? panely a baterie?
wattman píše:Pouzivate nekdo Solar Assistant k menici MUST? Dival jsem se, ze uz by mel byt podporovany.
wattman píše:Premyslim co poridit nez vyresim servis Kinga. Jak si na tom stoji MUST, co by mi chybelo z Kinga? Podle manualu to nastaveni v podstate stejne. V rezimu SBU se to bude chovat tipuju uplne stejne, jak v SUB? Bez dvoji konverze tam bude hrozit pretok, kdyz spicku nedokaze vstrebat baterka?
maxus_aurelius píše:kamarád si pořidil MĚNIČ KOMBINOVANÝ MUST PV1800 VHM 48V 5000W + POWERWALL LIFEPO4 100AH 51,2V 100A MUST
Bohužel se nám nepodařilo rozchodit ten jejich sw (nepodporuje WIN10 ..) - jak měnič nastavujete?
A do kterých konektoru zapojit propojeni toho POWERWALL s měničem? Bohužel v návodu to popsané není
Poradí někdo prosím?
Dagus píše:Mikele jak to jako číňan myslí s tím IP? To je označení čeho? Náramně to připomíná stupeň krytí, ale IP54 mě vyrazilo dech. To bych u baterii tohoto typu čekal tak na stupnici IP20. Přecijen IP54 je stříkající voda ve všech směrech. A to ta bms nemůže přežít, nebo tam je ještě nějaký doplňující kryt? Já jen, aby tě pak někdo nepopotahoval, že to meje hadicí a že to umřelo.
Soban píše:PC k ničemu nepotřebujete pro měnič, vše se dá nastavit přes displej, jak u baterky netuším.
Ten měnič má mít RS485 komunikační port takže propojíš s RS485 portem na baterce.
V měniči nastavit že tu komunikaci používáš, jinak dá se to používat i bez komunikace, ovšem pak musíš parametry baterek nastavit v měniči ručně.
PetrDubi píše:Já bych řekl, že na čtení informací z měniče budeš potřebovat USB/RS232. RS485 bývá na tomhle typu měničů pouze pro propojení s baterií. Ale podívej se do návodu, tak to musí být uvedené.
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků