ještě je brzoFrenky píše:Taky dobry, dneska je toho na mne jiz dost. V zajmu meho zdravi jdu radejispat.

Fórum | MyPower.CZ | Obnovitelné zdroje energie - energetická soběstačnost | Poslední návštěva: sob bře 25, 2023 10:27 pm
ještě je brzoFrenky píše:Taky dobry, dneska je toho na mne jiz dost. V zajmu meho zdravi jdu radejispat.
Frenky píše:
LIX píše:Mám novú jednotku, prúd nadstavený na 80A ale jednotka si aj tak nevezme o moc viac tak ako si nezobrala ani so starou jednotkou, otázka je, prečo? Myslím si že za to môže olovo.
haha, zase jeden co nepozná rybáře poměřující si pindíky. Buď má ten reproduktor místo magnetického systému jiskřiště, nebo si nedokáži představit jeho rozměry.LIX píše:do cievky reproduktora pomerne dosť tenký drôt na to že tam lezie napríklad 1000W.
Porovnávat to může, ale je otázka proč to porovnává a co vše bere v úvahu.gupa píše:Nechápu jak to můžeš porovnávat silové připojení 80A jako elektrotechnik se stejnosměrným proudem a nějakým reproduktorem.
Proud znáš, tak si změř napětí na onom oblouku, a pomocí trojčlenky přijdeš na to, jak malý odpor to je.gupa píše:Tak on elektrický oblouk či plasma vytvořená nastavením 80A na svářecím invertoru, či i čtvrté skupenství, je vlastně zkrat? No nic. Asi se tu pěstuje i humor.
Ten 6mm2 drot sa na zvaracke zacne zahrievat len preto, ze bude ako najtensi vodic v obvode.
Ako som uz pisal moje straty na kable su pod 0,5% takze sa nemusis nicoho obavat.
LIX píše:Ešte stále si mi neodpovedal aký prierez drôtov máš na motore, 3x 1,5?
Uživatelé procházející toto fórum: CC [Bot] a 0 návštevníků